Scandal într-un spital din Botoșani. O bătrână a fost snopită în bătaie de o altă pacientă

[ad_1]

O femeie în vârstă de 86 de ani, care se afla internată într-un spital din Botoșani cu diagnosticul de demenţă, a fost snopită în bătaie şi desfigurată de o altă pacientă. Medicii susțin că lipsa de personal de supraveghere face ca astfel de cazuri să se înmulțească de la o zi la alta.


In articol:


Incidentul scandalos a avut loc la începutul acestei săptămâni, atunci când o una dintre paciente, o femeie în vârstă de 86 de ani, din mediul rural, a ajuns la Secţia de Psihiatrie a Spitalului din Botoșani.

Bătrâna este diagnosticată cu o afecțiune psihică gravă de mai mulți ani, iar acum a ajuns la spital decompensată. Aceasta a fost internată pe una dintre secţiile specializate ale spitalului din Botoșani.

Citeste si: VIDEO- Declarațiile uluitoare ale lui Dincă. Ce spune monstrul de la Caracal după decizia judecătorilor

După doar o zi de la internare, o altă pacientă a sărit la bătaie fără să aibă vreun motiv anume, și ea la rândul ei suferind de o afecțiune psihică gravă. Agresoarea este o tânără care este internată de mai mult timp în spital.

Tânăra a lovit-o pe bătrână în mod repetat cu pumnii peste cap și față

Profitând că în jurul ei nu se afla niciun membru al personalului de supraveghere, tânăra a început să o lovească pe femeia în vârstă de 86 de ani cu pumnii peste cap şi faţă. Lipsită în totalitate de apărare, bătrâna a fost lovită în mod repetat, până ce personalul medical a fost alertat de zgomotul făcut de ceilalţi pacienți internați pe aceeași secție.

Cadrele medicale de pe secție au intrat în salon şi au reuşit să o îndepărteze pe agresoare şi să o scoată pe bătrână afară. Aceştia au apelat imediat o ambulanţă, care a transportat-o pe bătrână la Urgențe, ulterior fiind internată în spital.

Citeste si: Sucevenii sunt nemulțumiți de tirurile ucrainene care blochează drumurile: „Ne-am săturat de această situație”

Oamenii legii au declanșat la nivelul unităţii sanitare o anchetă pentru a se stabili dacă este cineva responsabil pentru evenimentul şocant care a avut loc. Nu este pentru prima oară când au loc astfel de incidente, mai ales că în ultima perioadă, personalul medical dă vina pe numărul redus de angajați raportat la numărul de pacienți.

Reprezentanţii Inspectoratului Poliției Județene au transmis că au început o anchetă pentru a stabili exact ce a dus la producerea evenimentului. Pentru un moment, familia bătrânei în vârstă de 86 de ani nu vrea să facă nici o plângere cu privire la incident.

Citeste si: Un bărbat a fost lovit de tramvai în Timișoara. A murit pe loc

[ad_2]

Citește mai mult..