Xavi a vorbit despre cele opt puncte avans față de marea rivală, Real Madrid

[ad_1]

  • Liga 1: FC Botoșani – Petrolul, luni, 17:00, DGS 1

  • Liga 1: Farul – Univ. Craiova, luni, 20:00, DGS 1

Barcelona are cele mai multe goluri din La Liga, 42, și a primit cele mai puține, 7, în condițiile în care singura echipă care a înscris mai mult de 30 de goluri este Real Madrid.

Xavi încearcă, totuși, să fie moderat și scoate în evidență că mai e aproape jumătate de sezon de jucat

Xavi nu crede că Barca este aproape campioană și îl laudă pe Raphinha

Barcelona a profitat de faptul că marea sa rivală, Real Madrid, a pierdut la Mallorca, scor 0-1, și s-a distanțat la opt puncte în clasament.

Ceea ce contează este diferența de puncte, dar și modul în care jucăm. Avem multe meciuri în care nu am pierdut.

Sunt mulțumit pentru că jucătorii au făcut o treabă imensă. Avem opt puncte avans, dar mai este mult de jucat. Mai sunt 18 etape„, a afirmat Xavi, citat de AS.com

Raphinha este într-o formă bună. Astăzi (n.r. duminică seară) am avut un joc perfect în fața unor astfel de tipuri de apărare. Deși există critici, noi prețuim munca lui. Atacă spațiile, oferă oportunități în atac și face lucruri decisive. Acum a ieșit mai mult în evidență, dar oricum este un jucător extraordinar„, a completat Xavi.

Jordi Alba, Gavi și Raphinha au marcat pentru Barcelona

Scorul a fost deschis de Jordi Alba, veteranul formației catalane, care a profitat de o pasă excelentă de la Frank Kessie și a marcat cu un șut pe jos.

A doua reușită a fost semnată de Gavi, însă faza a fost construită în mare parte de Raphinha. Sud-americanul a fost lansat în adâncime și a pasat genial, în careu, pentru coechipierul său, care a avut o simplă formalitate de îndeplinit.

Rezultatul final a fost stabilit de Raphinha, trecut de data această la finalizare. Brazilianul a fost găsit în careu de Jordi Alba și a marcat pe lângă portar.

Rezumat video Barcelona-Sevilla 3-0

Etichete: xavi , barcelona – sevilla , raphinha


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

[ad_2]

Citește mai mult..