Se mai poate găsi vreo oază de liniște într-un trib din cadrul emisiunii Survivor România? Andrei Neagu vine cu observația că „falsitatea pare să fie la ordinea zilei pentru toată lumea”.

Andrei Neagu, fost concurent la Survivor România, a comentat situația actuală din show și a observat că în ambele triburi există conflicte care par să ia amploare. În primul rând, se referă la faptul că Faimoșii au pierdut iar imunitatea, dar cel mai mare necaz pentru Alin, care a urmărit totul din exterior, este că a câștigat Războinicii și el pare să nu mai fie leul junglei sau șeful haitei.

Andrei Neagu a ținut să observe că există o nouă reacție a echipei albastre care dă semne clare că nu ar vrea să-l mai aducă pe luptătorul MMA înapoi alături de ei. Mai mult, se pare că toți joacă o falsitate continuă. Neagu a urmărit și modul în care Alin se descurcă în tribul advers și observă că Alin face parte din echipa Faimoșilor că acum stau la dezbateri interne, ceea ce mi se pare foarte putred acolo, la mijloc.

În timpul jocului de recompensă, la Faimoși, a apărut un conflict între Ștefania și Kamara, iar Andrei Neagu crede că este și dorința de a fi acel gen de persoană care încearcă să trișeze în propria-și echipă pentru a putea să creeze certuri.

În încheiere, Andrei Neagu a simțit nevoia să mai adauge ceva despre fostul lui coleg, actualul captiv din tribul Faimoșilor: „Alin își dorește să fie faimos’.

Pe de altă parte, Neagu a ţinut să analizeze şi începutul episodului din această seară în care fetele din tribul albastru par decise că locul lui Alin este acasă şi nici măcar în echipa adversă, cu atât mai puţin a lor.

Ce se va întâmpla pe mai departe, rămâne de văzut mâine seară.