Cum se desfășoară sarcina Simonei Loica? Bruneta a spus despre starea ei, după despărțirea de Alexandru Bobicioiu: „Păstrez…”

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu, cuplul controversat din showbiz-ul românesc, au luat o decizie dură: au hotărât să pună capăt relației lor tumultuoase. Motivul principal al despărțirii a fost faptul că Alexandru nu a acordat nicio atenție faptului că Simina este însărcinată.

Simina Loica a decis să ofere detalii despre sarcina ei și starea actuală în care se află. Ea a declarat că Alexandru Bobicioiu i-a cerut să facă un avort, dar ea a hotărât să continue cu sarcina și să meargă la control pentru a afla mai multe informații despre bebelușul ei.

De-a lungul timpului, cei doi parteneri au avut numeroase certuri și separări, dar acum Simina intenționează să își crească singură copilul, refuzând să îl lase pe Alexandru Bobicioiu să se apropie de cel mic.

Pe rețelele de socializare, Simina a dezvăluit că se simte divizată între bucurie și teamă pentru viitorul ei. Ea știe că acesta va fi un drum dificil, dar este hotărâtă să lupte pentru copiii ei și să le ofere tot ce au nevoie. Simina a mai adăugat că este deja mamă a unui copil și este sigură că va reuși să se ocupe și de al doilea. Ea își dorește ca toți să fie sănătoși și fericiți.

Alexandru Bobicioiu are deja un copil dintr-o relație anterioară și acum va avea încă unul cu Simina, însă, potrivit acesteia, el nu va putea fi prezent în viața lor. Simina a explicat că nu intenționează să-i dea copilului numele lui Alexandru și că nu va permite ca el să-l vadă vreodată. Ea a recunoscut că a încercat să-l atragă pe Alexandru înapoi în viața ei, spunându-i că va face un avort, dar aceasta a fost doar o strategie pentru a-l convinge să discute cu ea.

Această despărțire a creat un val de discuții în mediul online, iar mulți se întreabă dacă există posibilitatea de împăcare între cei doi. În timp ce unii se tem că relația lor este ireparabilă, alții speră că va exista o soluție pentru binele copiilor.

Aceasta a fost povestea tumultuoasă a relației dintre Simina Loica și Alexandru Bobicioiu. Despărțirea lor a fost marcată de dorința lui Alexandru de a o convinge pe Simina să facă un avort. Cu toate acestea, Simina a hotărât să meargă mai departe și să-și crească singură copilul. Toate aceste evenimente au atras atenția publicului și au adus în prim plan problema despărțirilor în cuplurile celebre din showbiz-ul românesc.