Ana Baniciu, despre dispariția mamei ei: „Mi-a cerut să o lăsăm în pace. Semnătura a fost una dintre cele mai dureroase decizii pe care le-am luat în viața mea”.

Ana Baniciu, o artistă expresivă din noua generație, consideră că momentul în care s-a maturizat emoțional a fost atunci când și-a pierdut mama. „Eu și mama eram foarte apropiate, ca două suflete pereche”, iar gândul că mama nu va mai fi aici o făcea să creadă că viața ei va lua sfârșit odată cu moartea mamei. Pierderea mamei a avut un impact imens asupra ei, dar a reușit să se adune și să meargă mai departe. „Odată ce îți pierzi mama, te transformi într-o femeie. Mama a fost un om extraordinar”.

Ana Baniciu, una dintre cele mai iubite artiste, își deschide sufletul și împărtășește experiențele sale într-un podcast intitulat „DilEMMA”. Ea vorbește despre ultimele două luni ale mamei sale petrecute în spital și despre conversațiile pe care le-au avut în acea perioadă. Au avut timp să se cunoască mai bine și să își aranjeze lucrurile astfel încât trecerea să fie cât mai ușoară. „Mama m-a rugat să nu o chinui, să nu încerc să o salvez dacă nu se mai poate face nimic din punct de vedere medical”. Semnătura pe care Ana a trebuit să o facă în acel moment a fost una dintre cele mai grele decizii luate de ea. Moartea mamei a venit ca un șoc emoțional, dar Ana consideră că a trecut prin această experiență cu demnitate și a fost puternică.

Deși Ana este o persoană foarte discretă cu viața personală, ea a ales să vorbească despre relația sa cu Edy Kovacs și pregătirea nunții lor care va avea loc în septembrie. „De la Edy am învățat cum este să fii într-o relație și ce înseamnă cu adevărat să iubești pe cineva. A fost primul meu iubit, primul băiat pe care l-am dus acasă la părinții mei”. Ana și Edy au o legătură specială, având multe lucruri în comun și aceeași educație și principii. Sunt norocoși că s-au găsit unul pe altul la momentul potrivit.

Cei doi sunt acum în ultimele pregătiri pentru nunta lor din septembrie. Ana dorește ca acest eveniment să fie unul intim, elegant și confortabil. Vor avea o petrecere distractivă, așa cum sunt ei doi.

Ana este o persoană pozitivă și preferă să fie selectivă în ceea ce postează pe rețelele de socializare. Ea alege să împărtășească conținut care este relevant pentru maturizarea emoțională prin care a trecut și care respectă urmăritorii săi.

Articolul sursă: [link]