Thomas Anders, un show impresionant în valoare de peste 40.000 de euro! Care au fost cerințele artistului de la Modern Talking la festivalul We Love Music de la Râmnicu Vâlcea!

Între 18 și 20 august, Râmnicu Vâlcea va găzdui un eveniment spectaculos în care vor participa cei mai renumiți artiști. We Love Music Festival, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din zonă, va avea loc în acest weekend și se anunță a fi un adevărat succes.

A doua ediție a festivalului va avea loc la Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea și aduce cu sine o mulțime de surprize și momente muzicale de neuitat. Sprint Music, organizatorul evenimentului, promite trei zile pline de muzică bună și distracție pe cinste.

Prima seară a festivalului, pe 18 august 2023, va fi încheiată într-un mod spectaculos, cu un mix de artiști internaționali și naționali. Printre aceștia se numără Snap!, Thomas Anders de la Modern Talking, East 17, Faydee, Pepe, Akcent, Mario Joy, MC Dylma și Pappa M.

Unul dintre artiștii așteptați cu nerăbdare este Thomas Anders, membru al celebrului duo Modern Talking. În ciuda succesului de care se bucură și a cererilor exorbitante ale altor artiști, producția și efectele de scenă pentru Thomas Anders au fost estimate la aproximativ 40.000 de euro. Cu toate acestea, solicitările sale nu au fost prea mari. Artistul a cerut doar apă plată, băuturi răcoritoare, ceai și cafea servite în recipiente de sticlă sau ceramică, fructe, dulciuri, bere, vin și șampanie, sandvișuri cu diverse ingrediente, pizza și legume proaspete.

We Love Music Festival îi va aduce în fața publicului pe cei mai talentați artiști ai momentului. Pe lângă cei menționați mai sus, lista completă a artiștilor includ și nume precum Willy William, Mr. President, La Bouche, S.T.S.B. aka Fun Factory, Cappella, Fab Morvan aka Milli Vanilli, Connect-R, DJ Project x Ioana Ignat, N&D, L.A., Holograf, Johny Romano, Alb Negru, Corina, What’s UP, Simona Nae, MC Dylma și DJ Pappa M. Aceștia vor oferi momente muzicale speciale în cadrul festivalului și vor încânta publicul cu hiturile lor celebre.

Organizatorii festivalului sunt extrem de încrezători în succesul evenimentului. Ediția de anul trecut a reușit să adune peste 20.000 de oameni și este de așteptat ca anul acesta numărul participanților să fie și mai mare. Marius Chină de la Sprint Music, unul dintre principalii organizatori ai evenimentului, a declarat că se așteaptă la o ediție fantastică, bazându-se pe experiența ediției precedente.

Pe lângă muzică, We Love Music Festival oferă și alți ambasadori ai evenimentului. Liana Stanciu și NiCK nnd vor fi gazdele festivalului și vor asigura un program amuzant și interacțiunea cu publicul.

We Love Music Festival promite să fie un eveniment muzical memorabil, care va aduce în fața publicului cele mai noi și cele mai îndrăgite hituri. Cu artiști de renume și o amplă producție, festivalul se anunță a fi unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale acestei veri.

Sursă fotografie: [source link]