O sportivă de 22 de ani a murit lovită de fulger în timp ce se antrena pentru Jocurile Olimpice

[ad_1]

Katherine Diaz, o sportivă de 22 de ani din El Salvador, a murit lovită de fulger în timp ce se antrena pentru Jocurile Olimpice unde urma să participe la proba de surf.


In articol:


Katherine Diaz, sportivă de top în domeniului surfingului, se pregătea pentru debutul olimpic al acestui sport în vara anului 2021, la Olimpiada de la Tokyo, când a fost lovită și ucisă pe loc de un fulger în timpul unei sesiuni de antrenament.

„O mare atletă care ne-a reprezentat țara ne-a părăsit”, a transmis Federația Salvadoreză de Surf într-o postare care îi aducea un ultim omagiu lui Katherine Diaz.

„Ne vedem curând, mare războinic. El Salvador este în doliu”, se mai spune în mesajul prezentat de The Guardian.

Citeste si: Faimoșii, în lacrimi de bucurie; cum au reacționat, aseară, la mesajele din partea celor mai importante ființe din viața lor

Katherine Diaz, moarte absurdă la 22 de ani

Sportiva de 22 de ani a intrat în apă pentru antrenamente când a fost lovită de fulger. Katherine Diaz se lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice din Tokyo, care organizează în premieră proba de surf.

Tragedia
s-a petrecut pe plaja El Tunco, la doar 16 kilometri sud de capitala El Salvadorului, mai transmite sursa citată.

Citeste si: Doliu în lumea sportului românesc. Un mare antrenor a fost răpus de coronavirus

Tragedia s-a petrecut pe plaja El Tunco, la doar 16 kilometri sud de capitala El Salvadorului

Ziarul spaniol AS a scris că o schimbare bruscă a vremii i-a luat prin surprindere pe toți cei de pe plajă: „cerul era senin și a avut loc deodată o furtună neprevăzută care nu părea să aibă o intensitate electrică prea mare”, spune sursa citată.

[ad_2]

Citește mai mult..