Simulare Bacalaureat 2021. Schimbare de ultimă oră anunțată de ministrul Educației

[ad_1]

Simulare Bacalaureat 2021. Anunț de ultimă oră de la ministrul Educației: nu mai puțin de 78 de licee din țară nu vor putea participa la examenul de simulare pentru Bacalaureat


In articol:


Simulare Bacalaureat 2021. Aproximativ 7.500 de elevi din întreaga ţară nu vor putea susţine, în săptămâna care urmează, simulările pentru examenul naţional de Bacalaureat, a declarat, duminică seara, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Simulare Bacalaureat 2021.  Ministrul Educației a precizat, într-o intervenţie telefonică la un post TV, că este vorba despre 78 de licee, din totalul de 1.576, în care nu se va putea susţine examenul de simulare pentru Bacalaureat.

Citeste si: Ce elevi vor putea susține cu prezenţă fizică, simulările examenelor naţionale? Anunțul autorităților

Simulare Bacalaureat 2021. 5% dintre licee, pe margine

Simulare Bacalaureat 2021. Potrivit ministrului Sorin Cîmpeanu, este vorba despre licee din Timiş, Braşov, Ilfov.

Simulare Bacalaureat 2021. „Este vorba despre 5% din numărul de licee, circa 7.500 de elevi care nu vor putea susţine simularea deoarece se află în zone carantinate”, a spus Sorin Cîmpeanu la Antena 3.

Ministrul Educaţiei a precizat că susţine în continuare principiul că şcolile trebuie închise ultimele, doar dacă situaţia epidemiologică o impune, potrivit Agerpres. 

Citeste si: Simulare BAC 2021. Reguli la sustinerea probei scrise la limba si literatura romana, pe 22 martie

Simulare BAC 2021. Reguli la sustinerea probei scrise la limba si literatura romana, pe 22 martie

Luni, 22 martie, va începe simularea examenului de Bacalaureat 2021, la proba de limba și literatura română.

Probele din cadrul simulării naționale încep la  ora 9:00, moment în care în fiecare clasă se deschid plicurile sigilate care conțin subiectul examenului multiplicat.

Accesul elevilor în sălile de clasă va fi permis  până la ora 8:30.

„Repartizarea candidaților pe săli se va realiza astfel încât elevii să fie așezați câte unul în bancă, în ordine alfabetică, pe clase, fără a amesteca colectivele de elevi”, potrivit unei adrese transmise unităților de învățământ de către Ministerul Educației, potrivit edupedu.ro.

[ad_2]

Citește mai mult..