Subiecte simulare BAC 2021 Matematică: M1, M2, M3 şi M4

[ad_1]

Simularea pentru Bacalaureat 2021 a început luni cu proba la limba și literatura română. Mâine, 23 martie 2021 urmează proba obligatorie a profilului, adică elevii vor avea de ales între materiile: Matematică și Istorie. Elevii de clasa a XI-a și a XII-a s-au putut pregăti pentru simulare rezolvând subiecte la română pentru BAC 2021 din modelele de subiecte publicate de Ministerul Educației.


In articol:


A doua probă scrisă la simularea de BAC 2021, la Matematică/Istorie va începe marți, 23 martie 2021 la ora 09:00, în timp ce elevii vor primi subiectele la matematică(specifice profilului), având la dispoziție trei ore pentru a le rezolva.

Subiecte simulare BAC 2021 Matematică: M1, M2, M3 şi M4


Reamintim că simularea bacalaureatului 2021 nu va avea loc în 80 de localități care sunt carantinate din cauza epidemiei de coronavirus, existând riscul, ca elevii care susțin următoarea probă scrisă, dacă localitatea va intra în carantină.

În cazul localităților carantinate, ministrul Educației a anunțat că pot fi organizate de către inspectorat simulări ale bacalaureatului 2021 până pe 15 mai, după ieșirea din carantină.

Citeste si: Subiecte simulare BAC 2021 Matematică şi Istorie. Barem de corectare pe EDU.ro

Totodată,
elevii care participă la simularea bacalaureatului 2021- matematică/istorie pot intra în clase până la ora 08.30, iar proba începe la ora 09.00, atunci când începe deschiderea plicurilor sigilate cu subiecte. Elevii vor avea un timp de lucru de 3 ore.

Elevii vor fi așezați în ordine alfabetică și vor sta câte unul în bancă, potrivit unui document transmis, joi, școlilor.

Evaluarea lucrărilor la simularea BAC 2021- matematică va fi făcută de doi profesori evaluatori.

În situația în care nu sunt suficienți profesori de specialitate, în unitatea de învățământ, președintele comisiei de organizare a simulării examenelor naționale solicită comisiei județene/ a municipiului București nominalizarea unui profesor de specialitate din afara unității de învățământ, conform procedurii de organizare transmisă către școli.

Citeste si: Subiecte simulare BAC 2021 Istorie pentru clasa a 11-a şi a 12-a

Acestea sunt disciplinele la care se vor organiza simulări: limba și literatura română, maternă, matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, psihologie,

economie, sociologie, filosofie.

Rezultatele obținute la simulările naționale nu se contestă și nu vor fi făcute publice. Acestea sunt comunicate elevilor și analizate la nivelul fiecărei clase, prin, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, cu privire la adoptarea măsurilor adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare ale elevilor.

Notele obţinute la simulările bacalaureatului 2021 nu se trec în catalog. Însă, este posibil prin excepţie, la solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obţinute la simulările naţionale pot fi trecute în catalog.

[ad_2]

Citește mai mult..