Martie, Luna femeii – un prilej de a-ți declara iubirea altfel

[ad_1]

Cu ani în urmă Charles Baudelaire spunea că “Fericirea o face pe femeie frumoasă și dragostea o face fericită, întrucât iubirea este adevăratul fard al femeii”. Ei bine, cu siguranță vorbele sale se adeveresc și în ziua de astăzi. Așadar, dacă ești îndrăgostit sau te bucuri de o relație sentimentală așa cum îți dorești, profită de zilele tematice și fă-ți partenera fericită.

Pentru bărbații adesea este greu să găsească cele mai potrivite cadouri de ziua femeii pentru iubitele sau soțiile lor. Dacă nu vrei să dai dovadă de lipsă de inspirație, nu vrei să oferi un cadou obișnuit sau nu ești sigur de cât de mult o vor suprinde ideile tale, îți venim în ajutor.

Iată câteva idei pe care le poți pune în practică de 1 sau 8 martie, în funcție de stadiul în care se află relația voastră:

1.

Cerere în căsătorie în aer într-un elicopter– Relația voastră a trecut de provocările sentimentale și de valurile inerente ale dragostei? Ești convins că ea este aleasa și aștepți doar momentul oportun pentru a o surprinde? Atunci cererea în căsătorie la înălțime cu siguranță o va face să-i tresalte inima de bucurie. Îți garantăm că răspunsul va fi pozitiv, iar emoțiile pozitive și uimirea partenerei se vor ridica la cote înalte.

2. O zi de răsfăț cu cea mai bună prietenă– Tu și partenera ta petreceți mult timp împreună? Aveți același anturaj, lucrați în aceeași clădire de birouri sau chiar munciți împreună? Chiar dacă vă înțelegeți de minune, ești conștient că și timpul petrecut separat își are rostul lui și beneficii aferente. Astfel, o poți surprinde cu o zi de spa, compusă din sesiune de masaj, ceai și dulciuri alături de o prietenă.

Sigur îți va fi recunoscătoare.

3. Atelier de ciocolată– Te-ai îndrăgostit de ea pentru că mereu îți pregătea câte ceva bun când vă vedeați? Te cucerește zilnic cu preparate pe bază de ciocolată, iar gătitul sau patiseria reprezintă hobby-urile ei? Un cadou de tip experiență este binevenit. Oferă-i șansa de a deveni un maestru ciocolatier timp de o zi, în cadrul unui atelier de ciocolată.

Alături de cofetarii și experții în ciocolată de la Kiosque des Douceurs, va pregăti praline și figurine de ciocolată.

Dacă regăsești în cele anterior menționate cele mai bune idei de cadouri pentru ea, atunci nu mai sta pe gânduri. Alege-l pe cel mai potrivit și demonstrează-ți iubirea într-un mod aparte.

[ad_2]

Citește mai mult..