Tragedie. S-a sinucis pentru că nu și-a putut lua adio de la tatăl mort de COVID la spital

[ad_1]

Situație disperată pentru foarte multe familii în criza pandemică generată de coronavirus. Oamenii nu își pot lua adio de la ființele dragi din cauza măsurilor draconice de izolare a pacienților COVID.


In articol:


Un britanic și-a luat viața la doar câteva săptămâni după ce n u a putut să-și viziteze tatăl aflat pe moarte în spital, din cauza regulilor stricte legate de coronavirus.

David Curtis nu a reușit să treacă peste momentul morții tatălui său, Sean, în vârstă de 80 de ani.

Fiul pacientului îl îngrijise pe tatăl său ani de zile, dar nu i s-a permis să îl vadă la Exeter Hospital unde acesta era internat cu coronavirus.

Citeste si: O nouă variantă de coronavirus, cu dublă mutație, a fost descoperită în India

Tatăl britanicului a murit din cauza complicațiilor asociate COVID, potrivit Daily Record. Regulile stricte de acces în spital l-au împiedicat pe David Curtis să își vadă tatăl în ultimele zile de viață.

David Curtis își pierduse și mama cu cinci ani înainte, dar trecea și printr-o depresie legată de pierderea locului de muncă din cauza crizei COVID-19.

Citeste si: Ziua în care se decid noi restricții pentru Capitală. La ce oră este ședința de Guvern

Cinci decese au fost raportate ca efecte adverse ale vaccinării. „Coincidențe”- concluzia oficială

De la începutul campaniei de vaccinare în România și până la data de 18 martie, au existat opt reacţii severe ale pacienților români vaccinați, cinci dintre cele opt persoane murind. Toate aceste decese au fost clasificate însă „drept coincidenţă”, fără a putea fi stabilită o legătură clară cu vaccinul.

Un raport oficial al Comitetului Național de Coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva Covid-19 arată că  au fost raportate 5 decese ca reacții adverse, în urma campaniei de vaccinare din România.

Dintre cele cinci situații, două au apărut ca urmare a vaccinării cu serul Pfizer, două cu Moderna și unul cu AstraZeneca.  Autoritățile au analizat cele cinci decese  și le-au clasificat drept „coincidențe” (fără legătură cu vaccinarea).

Citeste si:  O nouă variantă de coronavirus, cu dublă mutație, a fost descoperită în India

[ad_2]

Citește mai mult..