Horoscop 28 martie 2021. Final de săptămână cu ghinion pentru aceste zodii

[ad_1]

Consultă horoscopul zilei de mâine, 28 martie 2021 și află ce ţi-au rezervat astrele. Care sunt semnele zodiacale favorizate de astre?


In articol:


Horoscop 28 martie 2021 pentru toate semnele zodiacale


Iată horoscopul zilei de duminică, 28 martie 2021!

Berbec

Berbecii vor încerca să se facă remarcați prin felul lor de a fi, astăzi, însă, riscă să se piardă în multime. Daca te concentrezi pe obiectivele tale, s-ar putea sa te privezi de evenimente spontane care se dovedesc cele mai implinite. Construiește-ți prpria cale si nu-ti fie frica daca nu te urmeaza nimeni.

Taur

Taurii se vor trezi astăzi cu gândul la lucruri serioase care trebuie îmbunătățite. În cazul în care nu vă pricepeți la a-ți decora casa, poți apela la profesioniști, astfel lucrurile vor ieși așa cum îți dorești. Intre timp, poti face multe, pur si simplu stergand praful si reorganizand bibliotecile intr-un mod mai simplu și atractiv. Aranjeaza in asa fel cartile incat sa obtii un efect vizual mai interesant.

Gemeni

Gemenii vor avea o energie pozitivă, astăzi, pe care o pot împărți și cu cei dragi. Oamenii vor aprecia imbratisarile tale sincere, deci ofera-le ca pe niste bomboane tuturor celor pe care ii intalnesti. Un gest bland si un cuvant cald nu se fac uitate prea ușor. Lasa-ti starea de bine sa straluceasca generos. Deschide-ti bratele largi pentru a raspandi dragostea fata de lumea din jurul tau.

Este o zi extraordinară pentru afectiune și voie bună, asa ca profita de ea.

Horoscop 28 martie 2021. Final de săptămână cu ghinion pentru aceste zodii

Citeste si: Ora de vară 2021. Ceasurile se vor da înainte cu o oră

Rac

Pentru raci, astăzi, unele comentarii ale oamenilor pot parea dure, chiar daca ar putea insemna ceva bun. Însă, cea mai buna aparare impotriva tonului critic al zilei este de a folosi criticile altor persoane în mod constructiv posibil pentru a a-ți construi un cadru mai puternic din care sa lucrezi.

Gândește-te bine la aceasta energie intr-un cadru pozitiv al mintii. Ia totul ca pe o lecție.

Leu

Obiectivele tale nu sunt prea bine puse la punct, astfel acestea pare sa sara de la o problema la alta fara a gasi o anumita rezolutie. Astăzi nu este o zi tocmai potrivită pentru a gasi o solutie în acest sens. Ar fi mult mai bine dacă ai cerceta, sa intrebi si sa aduni raspunsurile.

Pastreaza-ti mintea deschisă spre comunicare eficientă si nu incerca sa lovesti pe nimeni pentru a primi anumite raspunsuri. Vei realiza multe făcând acest lucu.

Fecioara

Astăzi s-ar putea să renunți la unele angajamente. Nu continua sa dai nimanui dreptate. Fii tare si lasa-i pe oameni sa iti cunoasca gandurile, chiar daca crezi ca sentimentele lor vor fi ranite. Treaba ta este sa-ti protejezi emotiile. Alti oameni se pot descurca singuri, poti fi mai autoritar. Ziua ta depinde, în primul rând de faptul ca esti corect fata de tine.

Balanta

Vei avea o zi excelentă din mai multe pucte de vedere. O zi in care emotiile tale vor fi puternice și în care ai incredere ca instinctele tale te ajuta destul de mult decat orice alt lucru. Nu ai nimic de pierdut urmarindu-ti inima. Acesta este un moment important pentru a iti reaminti de visele pe care le-ai lasat in urma. Adu mai mult din lumea fantastica in viata de zi cu zi.

Horoscop 28 martie 2021. Final de săptămână cu ghinion pentru aceste zodii

Citeste si: Zodia Berbec- caracteristici, personalitate, cariera si relatii

Scorpion

Vei avea o zi mai tensionată, dar acest lucru te ajută să vezi unele situații mai clar. Tensiunea din aer ar putea fi ceea ce ai nevoie pentru a deveni mai constient de problemele subconstiente care iti afecteaza comportamentul. Exista multe lucruri pe care trebuie sa le scoti din piept. Cu cat esti mai sincer cu privire la durerile pe care ti le-au cauzat oamenii, cu atat mai multa dragoste va curge in viitor.

Sagetator

O zi cu momente de confuzie. Inima ta ar putea experimenta unele fluctuatii salbatice astazi. Poate parea ca emotiile tale sunt pe un teren alunecos. Cel mai bun lucru pe care trebuie sa-l faci este sa stai singur si sa le scrii. Apucă-te de compus ceva, o scrisoare, o melodie sau o intrare in jurnal. Esti mult mai confuz decat crezi. Cand ai indoieli, consulta-te cu o persoana pe care o iubesti si in care ai incredere. Bazeaza-te pe instinctele tale.

Capricorn

Ar fi cazul sa iei o pauza de la seriozitatea care a predominat in ultimele zile. Conversatiile sunt calea de navigare prin apele de astazi. S-ar putea sa observi ca altii comunica mai activ si ca vorbele sunt deosebit de eficiente. Vorbeste si asculta oamenii. Incearca sa faci si tu parte din grupul de ascultare. Schimbul constient de idei este esential intr-o zi ca aceasta.

Varsator

Îți faci prea multe griji, ar trebui să te relaxezi mai mult. Nu fi surprins daca energia ta de astazi te va lasa confuz pana se lasă seara. Nu iti fa griji in legatura cu luarea deciziilor sau a angajamentelor gresite. Incearca sa iti calculezi fiecare miscare astfel incat tot ceea ce faci sa fie corect.

Horoscop 28 martie 2021. Final de săptămână cu ghinion pentru aceste zodii

Citeste si: Ce este ascendentul si cum te influenteaza acest semn astrologic

Pesti

Ar fi benefic să petreci mai mult timp relaxându-te și să nu mai dai curs gândurilor negative pe parcusul zilei. Fa-ti timp sa tinzi ca esti linistit cu sufletul si sa te asiguri ca primesti hrana de care are nevoie pentru a radia in lume. Este posibil ca oameni neasteptati sa apara de nicaieri, asa ca nu fii surprins cand un fost iubit vine la tine la usa. Evenimentele din trecut pot calatori in prezent pentru a te invata o lectie de viata valoroasa.

 

[ad_2]

Citește mai mult..