„Este singura cale de a învinge pandemia”. Premierul Florin Cîțu, anunț de ultima oră

[ad_1]

Premierul Florin Cîțu a transmis luni un nou mesaj despre campania de vaccinare din România. Obiectivul Guvernului este vaccinarea a peste 10 milioane de români până în luna septembrie, a spus prim-ministrul Cîțu.


In articol:


Premierul anunță că vor fi deschise centre noi de vaccinare, în speranța ca targetul de 10 milioane de români vaccinați până în septembrie să fie atins.

„V om avea suficiente doze de vaccin, vom mai deschide centre noi de vaccinare, trebuie doar ca romanii sa își dorească sa fie imunizați.

Este singura cale de a învinge pandemia și de a reveni la o viata apropiată de cea normală, pana in această vară„, a transmis premierul pe pagina personală de Facebook.

Citeste si: Răsturnare de situație. Guvernul ar putea renunța la unele restricții abia adoptate

„Mai întâi să vedem o scădere a numărului de infectări”

Potrivit lui Florin Cîțu, o reevaluare a restricțiilor adoptate deja se va face când se va vedea o scădere a numărului de infectări și când presiunea pe
spitale va scădea:

„Tot timpul evaluam împreuna cu specialiștii efectul restricțiilor. Dar mai întâi sa vedem o scădere a numărului de infectări și să mai scadă presiunea pe spitale”, a mai scris Florin Cîțu pe Facebook.

Citeste si: A fost creat SARS-Cov-2 în laborator? Sursa probabilă a noului coronavirus, identificată

Florin Cîțu, anunț pentru toți protestatarii

Premierul Florin Cîțu a făcut declarații după protestele românilor din peste 24 de localități. Cîțu a menționat că cetățenii pot protesta atât timp cât nu încalcă legislaţia, precizând că îi înţelege pe români că au obosit după un an de pandemie.

Florin Cîțu a vorbit după protestele românilor de noaptea trecută. Politicianul a afirmat că îi înțelege pe oameni că au obosit după un an de pandemie și a transmis că gata să se aşeze la masă cu oricine vine cu soluţii pentru a-i ajuta pe oameni în această perioadă. 

„Am văzut în spaţiul public, şi în special la cei de la PSD, mesaje puţin confuze. Pe de o parte, acum câteva luni de zile spuneau că suntem prea relaxaţi şi spuneau că România este singura ţara din Uniunea Europeană relaxată, acum vin şi spun că impunem restricţii. Eu sunt pregătit să ascult şi opinia specialiştilor, specialiştii nu au culoare politică”, a susţinut Cîţu.

Citeste si:  Guvernul Cîțu, noi măsuri de austeritate. Părinții nu mai primesc 1.500 de lei pentru creşă sau grădiniţă

Premierul Cîțu a zis,

luni, că a observat mesaje confuze în spațiul public, în special de la PSD.

[ad_2]

Citește mai mult..