Gabriela Firea: „Prin încălcarea propriilor reguli impuse oamenilor simpli, cei de la putere şi-au pierdut orice brumă de credibilitate”

[ad_1]

Gabriela Firea a făcut noi declarații privind măsurile de combatere Sars-Cov-2 impuse de către autorități. Senatorul PSD a anunțat că cei de la putere și-au pierdut orice credibilitate față de popor.


In articol:


Senatorul PSD Gariela Firea afirmă, mieruri seară „cei de la putere şi-au pierdut orice brumă de credibilitate”. Firea a adăugat: „Exponenţii actualei puteri au furnizat exemple repetate că nu dau doi bani pe legea pe care o impun oamenilor de rând”.

Citeste si: Firea: „CCR a decis că mărirea punctului de pensie cu 40% este constituţională..!”

Firea a afirmat că guvernanții

încalcă propriile reguli. „Prin încălcarea propriilor reguli impuse oamenilor simpli, cei de la putete şi-au pierdut orice brumă de credibilitate! Au subminat efortul general de combatere a pandemiei prin atitudinea iresponsabilă a miniştrilor! Nu are cum să mai existe responsabilitate şi conformare voluntară, când miniştrii Sănătăţii şi al Muncii, în loc să fie modele de conduită, sfidează şi încalcă fără jenă, în public, restricţiile impuse oamenilor de rând! Guvernanţii nu sunt simpli cetăţeni!

Ei sunt cei care decid, deci au obligaţii suplimentare faţă de oamenii obişnuiţi! Ei nu-şi pot permite nici
măcar să fie neglijenţi în perioade precum aceasta, de pandemie şi de risc maxim la adresa sănătăţii publice”,
a declarat Gabriela Firea.

Citeste si: Firea, despre numirea lui Nicolae Ciucă premier: „Ne îndreptăm cumva spre o dictatură militară?”

Ce a transmis fostul primar al Capitalei

Gabriela Firea a mărturisit că „exponenţii actualei puteri au furnizat exemple repetate că nu dau doi bani pe legea pe care o impun oamenilor de rând”.

Fostul primar al Capitalei – Gabriela Firea.[Sursa foto: Facebook]

„Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, fără mască în Parlament! Raluca Turcan, ministrul Muncii, fără mască, la acţiunea de plantat arbori! Ludovic Orban, fostul premier- petrecere cu trabucuri şi cu whisky în clădirea Guvernului, în stare de urgenţă! Toate aceste exemple denotă atitudinea sfidătoare a actualilor guvernanţi care se cred mai presus de lege şi care nu contenesc să-i acuze pe oamenii simpli ba de inconştienţă, ba de nerespectarea legii, ba de lipsă de educaţie”, a mai scris Firea.

Citeste si: Firea: „Orban a carantinat judeţul Ilfov, care se află în jurul Bucureştiului, circular, ca un manşon”

Senatorul PSD a conluzionat că din cauza guvernanţilor şi a măsurilor inepte pe care le-au luat, s-a prăbuşit încrederea populaţiei în restricţiile menite să combată pandemia.

„Din cauza lor, a aroganţei, a autosuficienţei şi a incompetenţei guvernanţilor, 80% dintre români consideră că ţara este dusă de actuala coaliţie, PNL, USR, UDMR, într-o direcţie greşită”, a mai scris Firea.

Citeste si: Gabriela Firea, cere demiterea Ralucăi Turcan! Fostul primar al Capitalei este de părere că Ministrul Muncii nu a respectat măsurile de protecție și a participat la petreceri fără mască

[ad_2]

Citește mai mult..