Laurențiu Reghecampf a semnat un nou contract. Unde va antrena acesta

[ad_1]

După despărțirea de echipa Al Wasl, formația din Emiratele Arabe Unite, Laurențiu Reghecampf a rămas liber de contract, iar după ce a refuzat diverse oferte din Liga I, acesta a ales să semneze cu echipa Al Ahli Jeddah.


In articol:


Fostul antrenor al echipei FCSB a refuzat mai multe oferte din Liga I, acesta refuzând și echipa Universitatea Craiova și Politehnica Iași.

Totodată, Laurențiu Reghecampf a fost prezentat oficial de echipa din Arabia Saudită și va avea ca obiectiv revenirea în lupta pentru primele locuri.

Astfel, arabii de la Al Ahli au postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care anunță numirea românului. Reghecampf va conduce echipa până în vară, iar în cazul în care va semna prelungirea contractului va avea un contract fabulos.

Citeste si: România a fost învinsă aseară de Germania, cu scorul la 0-1

Cu cât va fi plătit Laurențiu Reghecampf

Oferta făcută de către arabi a urcat la 4 milioane de dolari pentru fiecare dintre cei trei ani care se află pe contractul antrenorului.

„ Antrenorul român Reghecampf este noul tehnician al echipei ”, au anunțat arabii de la Al Ahli Jeddah pe pagina lor oficială de twitter.

Echipa de fotbal Al Ahli este pe locul 7, după 24 de etape, cu 35 puncte, cu 13 mai puţin decât liderul Al Hilal.

Cei mai valoroși fotbaliști din lot sunt atacantul M’Baye Niang, care valorează 10 milioane de euro, Alexandru Mitriță (7 milioane), atacantul Omar Al-Somah (5,8 milioane) și fundașul stânga Lucas Lima (5 milioane).

Laurențiu Reghecampf este un antrenor foarte apreciat în fotbalul românesc. Are în palmares două titluri alături de FCSB, în sezoanele 2012 – 2013 și 2013 – 2014, plus SuperCupa sau Cupa Ligii. La Al-Wahda, de asemenea, a cucerit Cupa Ligii și Supercupa.

Citeste si: Pokerul poate ajunge la Jocurile Olimpice

Înainte de a semna contractul cu echipa Al-Ahli, locul șapte în campionat, Laurențiu Reghecampf s-ar fi implicat în negocierile pentru vânzarea unui club din Liga 2.

Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: fanatik.ro]

Ce echipe a antrenat Reghecampf de-a lungul timpului

Laurenţiu Reghecampf a mai antrenat în Emiratele Arabe Unite echipa Al Wahda, în perioada iulie 2017 – noiembrie 2018, iar în Arabia Saudită, pe Al Hilal, în perioada mai 2014- februarie 2015, echipă cu care a

ajuns până în finala Ligii Campionilor Asiei.

Toate echipele care au fost antrenate de către Reghcampf au fost următoarele: Gloria Bistrița, FC Snagov, FC U Craiova, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex, Al-Wahda și Al-Wasl.

 

 

 

[ad_2]

Citește mai mult..