Alertă în Ilfov! Carantină prelungită cu 14 zile în mai multe localități

[ad_1]

O veste proastă pentru locuitorii mai multor localități din Ilfov. Carantina a fost prelungită pentru încă 14 zile.


In articol:


Sâmbătă, autoritățile au anunțat prelungirea carantinei zonale cu 14 zile pentru localităţile Domneşti, Jilava, Pantelimon şi Voluntari, din judeţul Ilfov. Noua măsură intră în vigoare de sâmbătă, de la ora 22:00.

Anunțul autorităților

”Ca urmare a analizei de risc realizată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru

Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară hotărârile privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru: comuna Domneşti, cu satele aparţinătoare Domneşti şi Ţegheş; comuna Jilava; oraşul Pantelimon; oraşul Voluntari.

Citeste si: Pilotul Titi Aur, diagnosticat cu COVID-19. Mesajul emoționant al celebrului pilot

Propunerile au fost înaintate către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii”, anunțîă autoritățile.

Decizia lui Raed Arafat

Şeful DSU, secretarul de stat Raed Arafat, a emis ordinele privind prelungirea carantinei zonale pentru toate aceste localităţi, începând cu data de 03.04.2021, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 17.04.2021 ora 22:00.

Citeste si: Italia- noi reguli până pe 6 aprilie 2021. Izolare obligatorie timp de cinci zile


[ad_2]

Citește mai mult..