Descoperire macabră la Arad: Un cadavru a fost găsit pe câmp

[ad_1]

Descoperire macabră la Arad. Cadavrul unui copil a fost găsit pe un câmp între localităţile arădene Mişca şi Vânători. Din primele informații, ar putea fi chiar Sebi, copilul dispărut la începutul anului.


In articol:


Cadavrul unui copil a fost găsit pe un câmp din Arad. Polițiștii fac cercetări pentru a afla cine este victima.

”Astăzi, în jurul orei 12,45, un apel 112 a sesizat poliţiştii despre prezenţa unui cadavru uman, de dimensiuni mai mici, pe un câmp la aproximativ 10-12 km intre localităţile Mişca şi Vânători”, a ajunţat sâmbătă IPJ Arad.

Polițiștii fac cercetări

Mai mulți polițiști s-au deplasat la locul descoperirii pentru cercetări. Cadavrul urmează să fie transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală  pentru efectuarea autopsiei şi identificare.

Citeste si: Dragoș a dispărut fără urmă după ce a plecat de acasă. Are doar 11 ani. Apelul polițiștilor

Sebi a dispărut din luna ianuarie

În 9 ianuarie, o femeie din localitatea Vânători a sunat la numărul de urgenţă 112 anunţând că fiul său de 7 ani, Sebastian Ionel Corbei, a plecat în cursul dimineţii, iar seara nu s-a mai întors acasă. Imediat s-au format echipe de căutare a băiatului, care plecase spre o sână.

Căutările băiatului au durat mai mult de două săptămâni, familia sa fiind convinsă că acesta ar fi fost răpit de persoane necunoscute.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul femeii care a ucis două fete cu mașina

Echipe de salvatori l-au căutat zilnic pe băiat, într-un perimetru ce depăşeşte 100 de kilometri pătraţi, însă fără niciun rezultat.

[ad_2]

Citește mai mult..