Pilotul Titi Aur, diagnosticat cu COVID-19. Mesajul emoționant al celebrului pilot

[ad_1]

Celebrul pilot Titi Aur a fost diagnosticat cu COVID-19. El a povestit, printr-un mesaj, cum s-a întâmplat totul: ”Oricât de puternic eşti sau crezi că eşti, când se confirmă că eşti infectat cu acest nenorocit de virus, încep să se schimbe un pic valorile în cap”.


In articol:


Titi Aur este internat la Spitalul Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman” Bârlad. El a vorbit, într-un mesaj emoționant, despre personalul unităţii medicale ”îngerii de la Bârlad”.

El a povestit cum au apărut primele simptome și cum este lupta cu temutul virus.

”Duminică 28 martie eram acasă la Bârlad şi având câteva reacţii ciudate: senzaţie de oboseală, friguri şi o uşoară tuse, am venit şi am făcut un test. Rezultatul: Evident pozitiv. Oricât de puternic eşti sau crezi că eşti, când se confirmă că eşti infectat cu acest nenorocit de virus, încep să se schimbe un pic valorile în cap. Nu-ţi mai doreşti milionul de euro ci ai vrea sănătate, începi să accepţi că firmele pot funcţiona şi doar cu colegii tăi, te gândeşti dacă ai stat suficient cu familia, etc”, scrie Titi Aur pe Facebook.

 

Medicii și asistentele, supranumiți ”Îngerii din Bârlad”

”De ce le spun aşa? Nu doar pentru că sunt toţi la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenţi, personalul de la curăţenie, recepţie, etc,dar sunt de o bunătate extraordinară şi explică ficarui pacient că nimic nu e obligatoriu, dar că e mai bine aşa sau aşa, pentu aprox 85% recomandare este să stea sub tratament acasă, dar pentru 15% trebuie internare.

Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internaţi, dar în spital este foarte curat, renovat, nu mai are nicio legătură cu vechiul spital însă cel mai important este comportamentul personalului: EXCEPŢIONAL! ”, spune pilotul.

Citeste si: Lista zonelor cu risc epidemiologic, actualizată. Cei care sosesc în România din aceste țări stau în carantină

”Vii cu plăcere la spitalul covid din Bârlad”

”Poate că exagerez puţin, dar aş putea spune că vii cu plăcere la spitalul covid din Bârlad. Dacă cuvântul plăcere este un pic forţat, din motiv covid, cu siguranţă cuvântul ÎNCREDERE este corect. Felicit intraga echipă de la spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad şi sunt sigur că sistemul nostru de sănătate are o mare şansă cu astfel de oameni inimoşi”, mai spune Titi Aur.

Citeste si: Gabi Luncă, celebra cântăreaţa de muzică lăutărească, a murit răpusă de coronavirus. Avea 81 de ani
[ad_2]

Citește mai mult..