VIDEO – Noi proteste în București și Constanța. Participanții sunt nemulțumiți de restricțiile impuse de autorități

[ad_1]

O nouă zi, noi proteste împotriva restricțiilor anunțate. În București, câteva sute de persoane au plecat din Piaţa Universităţii din Bucureşti către Piaţa Victoriei.


In articol:


Câteva sute de protestatari s-au adunat, sâmbătă, în Piaţa Universităţii din Capitală. Ei sunt nemulțumiți de restricțiile impuse de autorități pentru prevenirea infectărilor cu coronavirus.

Pe rețelele de socializare, manifestația este descrisă ca ” cel mai mare protest al ultimilor ani ”. De altfel, tot pe Facebook s-a făcut și mobilizarea.

”Va fi protestul ce ne va scăpa de sub dictatură”, declară ei.

Cei adunați au folosit fântâna de la Universitate drept scenă. Au adus cu ei boxe, steaguri și vuvuzele. Sunt și reprezentanți HORECA ce au venit cu tigăi și oale pentru a manifesta împotriva închiderii restaurantelor.

Fără mască la proteste

Mulți dintre participanți au ales să nu poate mască și nici să păstreze distanțarea socială indicată de autorități.

Citeste si: VIDEO- Drama românilor rămași peste hotare. Nu vor veni acasă de Paște

Jandarmii au împărţit celor prezenţi în piaţă pliante cu mesaje privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

Protestatatarii strigă ”Libertate!”

Manifestanţii scandează „Libertate!”, „Jos trădătorii”.

Proteste și la Contanța

Aproximativ 50 de persoane s-au adunat sâmbătă, la Constanţa pentru a protesta faţă de restricţiile impuse de autorităţi în contextul pandemiei COVID-19.

Citeste si: Prima vineri în care au intrat în vigoare noile restricții

[ad_2]

Citește mai mult..