Grecia anunță noi restricții pentru zborurile internaţionale

[ad_1]

Grecia a anunţat că extinde restricţiile pentru zborurile interne până pe 12 aprilie şi pentru zborurile internaţionale până pe 19 aprilie, deoarece numărul de noi infecţii cu COVID-19 continuă să crească.


In articol:

  • Carantină timp de șapte zile
  • Noi restricții în Grecia

Numărul de noi infectări cu COVID-19 continuă să crească în Grecia, așa că autoritățile au decis prelungirea restricțiilor legate de zborurile interne și internaționale.

În acest moment, cei care vor să zboare către Grecia trebuie să prezinte un test PCR negativ cu 72 de ore înainte de sosire.

Mai mult, ei vor fi supuși testării aleatorii pentru COVID.

Carantină timp de șapte zile

Conform noilor măsuri, toţi călătorii străini vor intra în carantină timp de şapte zile. Există și excepții. Călătorii israelieni care au fost vaccinați cu cele două doze cu cel puţin două săptămâni înainte de călătorie nu vor trebui să fie plasaţi în carantină.

Citeste si: De luni, se închid restaurantele și cafenelele. Decizia de ultimă oră anunțată de autorități. În ce orașe se aplică

Asta datorită unui
acord bilateral privind turismul dintre cele două ţări.

Noi restricții în Grecia

Şcolile, magazinele neesenţiale şi restaurantele sunt închise în Grecia. Cu toate acestea, autoritățile ar dori deschiderea de luni a magazinelor mici și a școlilor.

Citeste si: VIDEO- Drama românilor rămași peste hotare. Nu vor veni acasă de Paște

Grecia a înregistrat peste 273.000

de infectări şi peste 8.300 de decese, de la începutul pandemiei.

Citeste si: Italia- noi reguli până pe 6 aprilie 2021. Izolare obligatorie timp de cinci zile

[ad_2]

Citește mai mult..