Trei morți și o femeie însărcinată rănită, după impactul frontal dintre două mașini

[ad_1]

Trei persoane au murit, iar o femeie însărcinată în 30 de săptămâni a fost rănită, după impactul frontal dintre două mașini, pe DN 1, între localitățile Cristian și Săcel, în județul Sibiu, scrie Mediafax.

Mai multe echipaje de la ISU Sibiu și de la Ambulanța Sibiu intervin între localitățile Cristian și Săcel, la un accident rutier produs între două autoturisme.

Doi bărbați și o femeie și-au pierdut viața în accident. Un bărbat a decedat pe loc, ceilalți doi fiind inițial în stare critică, în stop cardio-respirator. Din păcate, medicii nu i-au putut salva, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Accident grav: Trei morți și o femeie încărcinată rănită, după impactul frontal dintre două mașini pe DN1. Foto: Info Trafic Județul Sibiu

Singura supraviețuitoare a accidentului este femeia însărcinată în 30 de săptămâni, care se pare că a suferit o fractură de femur și a fost dusă la Spitalul din Sibiu, pentru investigații și tratament.

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, a declarat că accidentul de pe DN 1, dintre Cristian și Săcel s-a produs după un impact frontal între două mașini care circulau din direcții opuse.

Traficul rutier pe DN 1, în zona producerii accidentului, este îngreunat la ora transmiterii știrii, până la preluarea victimelor și efectuarea cercetării cauzelor evenimentului rutier.

Editor : Liviu Cojan

[ad_2]

Citește mai mult..