VIDEO – Revoltă pentru copilul găsit mort

[ad_1]

Este revoltă până la cer în satul în care un copil a fost găsit mort, într-un tufiş de mărăcini! Mama şi localnicii care l-au văzut pe băiat, sunt siguri că este vorba despre Sebastian – micuţul dat dispărut acum 3 luni şi căutat peste tot, inclusiv cu elicoptere şi camere de termoviziune. Tot ei cred că băiatul a fost ucis şi aruncat acolo!


In articol:


Familia lui Sebastian aşteaptă rezultatul analizelor ADN, care să le confirme dacă băiatul găsit mort, sâmbătă, într-un tufiş de pe câmp, este într-adevăr băiatul dispărut acum 3 luni.

Hainele şi încălţămintea sunt identice cu cele pe care le purta micuţul Sebi în ziua în care parcă a intrat în pământ şi chiar şi vârsta

copilului găsit este aceeaşi cu a lui: 7 ani.

Apropiații familiei micuțului sunt revoltați

Revolta apropiaţilor este însă alta. Spun că este imposibil ca băiatul să se fi rătăcit şi să moară singur, pe câmp, mai ales că au căutat exact în acel loc şi nu au găsit nimic. Toti cred că, de fapt, copilul a fost ucis şi aruncat apoi în tufiş.

Citeste si: VIDEO- Micuțul Sebastian, găsit mort după trei luni pe un câmp? Părinții lui sunt în stare de șoc

Ramasitele
copilului găsit mort pe câmp au fost ridicate de medicii legisti, care urmează să stabilească si cauza decesului.

Şi fostul viceprimar al localităţii, care a şi participat la căutările lui Sebastian, susţine scenariul macabru, formulat de apropiaţii familiei.

Cum a fost găsit micuțul

Trupul copilului a fost găsit la aproximativ 7 kilometri de casele din satul Vanatori. Câmpul era locul său de joacă şi ştia foarte bine zona.

Citeste si: VIDEO- Femeia din Iași ucisă de propriul fiu îl externase din ospiciu

Trupul copilului a fost gasit, din intamplare, de un caine de stână, iar ciobanul a anunţat imediat autorităţile.

[ad_2]

Citește mai mult..