Doliu în sportul românesc. Un fost fotbalist a murit la 43 de ani, după ce s-a infectat cu coronavirus

[ad_1]

Doliu în sportul românesc. Un fost fotbalist a murit la vârsta de doar 43 de ani, după ce s-a infectat cu coronavirus. Cătălin Didu a lăsat în urma sa o fetiță de trei ani.


In articol:


Cătălin Didu, fost jucător la Extensiv Craiova, Apulum Alba Iulia și Oltul Slatina, s-a stins din viața la doar 43 de ani, după ce s-a infectat cu coronavirus.

Potrivit unor surse citate de presa locală, în urmă cu câteva săptămâni fostul jucător fusese confirmat cu COVID. Deși părea că starea i se îmbunătățește, acesta a făcut stop cardiorespirator și a murit.

Citeste si: VIDEO- A murit Gabi Luncă, marea doamnă a muzicii lăutărești. Suferea de COVID-19

Cătălin Didu era internat la spitalul din Craiova

Cătălin Didu, care a evoluat pe poziția de fundaș central, era internat de câteva săptămâni la spitalul din Craiova, dar a pierdut lupta cu virusul.

Prietenii și foștii colegi de echipă nu mai contenesc cu mesaje de condoleanțe pe pagina sa de socializare.

Adio prieten drag..!!! Nu mi vine sa cred…!!! ”, a scris fostul portar de la Oltul Slatina, Alin Răceanu.

„Soarele vietii a apus pentru o fiinta draga noua, Catalin Didu! Dumnezeu si l-a dorit atat de mult incat acum va fi in echipa ingerilor! In acest ocean nemarginit al tristetii ne raman amintirile frumoase, faptele bune prin care a reusit sa fie un bun profesionist, sa ne fie coleg, prieten, frate, sot si Tata. Cuvintele sunt depășite de regretul pe care ar trebui sa îl exprime! Dumnezeu sa il odihneasca! Drum bun in lumina! Vom posta curand detalii pentru cei ce dorec sa aduca un ultim omagiu”, spun prietenii lui Didu.

Cătălin Didu locuia în Craiova, era căsătorit și avea o fetiță de trei ani, potrivit StirideOlt.

În 2003, fundașul central a venit de la Alba Iulia la Slatina, reușind să promoveze în eșalonul secund cu gruparea slătineană, pregătită atunci de antrenorul Iordan Eftimie. Fotbalistul a jucat pentru echipa din Slatina trei sezoane.

Citeste si: VIDEO- Revoltă pentru copilul găsit mort

Bilanț coronavirus România- 4 aprilie 2021: Numărul pacienţilor de la ATI a crescut

Bilanț coronavirus România- 4 aprilie 2021. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 4.151 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, din peste 21.000 de teste efectuate. Din păcate, numărul pacienţilor de la ATI a crescut.

[ad_2]

Citește mai mult..