Nelu Ploieșteanu a avut un singur copil. Cine este și cu ce se ocupa Mihăiță Ploieșteanu

[ad_1]

Lăutarul Nelu Ploieșteanu a fost tatăl unui singur băiat, pe nume Mihăiță Ploieșteanu. Băiatul lui Nelu a murit la vârsta de 32 de ani, deoarece avea grave probleme de sănătate. Artistul a avut cinci copii.


In articol:


Cântărețul de muzică de petrecere s-a stins din viață la 70 de ani. Nelu Ploieșteanu a întâmpinat multe probleme de-a lungul vieții sale. Copilul său s-a confruntat cu diferite probleme de sănătate, până la cei 32 de ani. Mihăiță Ploieșteanu avea probleme grave în urma unui vaccin care i s-a administrat la naștere.

Fiul lăutarului a decedat în aprilie 2018. Conform familiei Ploieșteanu, tânărul s-a născut complet sănătos, însă s-a îmbolnăvit de la un vaccin. A fost singurul băiat, artistul mai avea patru fete.

Mihăiță a trecut prin multe momente de cumpănă. El a stat la pat zeci de ani. Băiatul a suferit boli grave, precum tetrapareză spastică și encefalopatie. Băiatul lui Nelu Ploieșteanu nu putea nici măcar să vorbească. Mama tânărului, Elena, i-a stat tot timpul aproape.
Femeia a stat alături de fiul ei până ce și-a dat ultima suflare. Artistul Nelu Ploieșteanu a fost îngenuncheat de durere când și-a îngropat copilul.

Citeste si: Mesajul tulburator scris de Nelu Ploiesteanu pe coroana fiului sau. Clipe cumplite pentru indragitul artist!

„Mă dor şi mâinile şi mijlocul. Nu mă plâng. Nu m-am plâns niciodată. Nu vreau să-mi plângă nimeni de milă.
Acest copil luptă de ani de zile şi eu să renunţ? Pe mine nu mă dezlipeşte nimic de Mihăiţă, doar moartea”,
declara în 2014 Elena Ploieșteanu, la „Acces Direct”.

Viața plină de greutăți a lui Nelu Ploieșteanu

Mihăiță Ploieșteanu avea 32 de ani atunci când a murit. Ploieșteanu și-a îngropat fratele și soacra, pe care o considera ca mama lui, înainte de a-și înmormânta fiul.

Citeste si: Ce scrie pe certificatul de deces al baiatului lui Nelu Ploiesteanu! Mama tanarului isi urla durerea: „Nu a murit de boala lui”

Artistul a murit și el la vârsta de 70 de ani, după ce a fost infectat cu virusul Sars-Cov-2. El a fost înmormântat la Cimitirul Străulești 2 alături de băiatul său.

Conform surselor apropiate, Nelu s-a infectat cu virusul Covid-19 la o petrecere de 8 martie unde a cântat.

„Mă simt minunat! Vă mulţumesc din suflet şi vă aşteptăm încă ani buni înainte! Toţi oamenii care vin mă îmbrăţişează, dau mâna cu mine, ne-am sărutat.

Chiar glumea doamna Andreea, şefa de aici: „Maestre, dar nu vă feriţi?”. „Nu mă feresc, doamnă, mă fereşte Dumnezeu. Nu am avut nicio problemă”, a zis Nelu Ploieșteanu pe 8 martie 2021.

Citeste si: Cum a reactionat Nelu Ploiesteanu cand a fost declarat decesul fiului sau, Mihaita. Tanarul a murit in spital!

Soția și copilul lui Nelu Ploieșteanu.[Sursa foto: rtv.ro]

Chiar

înainte de a fi intubat Nelu le-a transmis medicilor care este ultima dorință pe care o are. „Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov”, a spus un cadru medical zilele trecute.

Nelu Ploieșteanu a fost tatăl a patru fete și un băiat. Regretatul artist a avut și doi nepoți. Artistul a mărturisit, cu ani în urmă, că și-a pregătit testamentul și își va împătți averea în mod egal copiilor săi. „Îi mulţumesc lui Dumnezeu, că am reuşit să îmi caştig pâinea, pentru mine şi familia mea, atât cât avem nevoie. Nu am ajuns să pice gardul pe mine, aşa cum au sugerat.

Citeste si: Nepotul lui Nelu Ploieșteanu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Tataie, ne luăm rămas bun…”

Chiar dacă aş fi fost într-o situatie materială mai dificilă, nu mi-ar fi fost ruşine, pentru că stiu cum este să suferi şi să nu ai, din copilăria mea. Din fericire, până la vârsta mea, am reuşit să am o situaţie materială decentă”, mărturisea Nelu Ploieșteanu în mediul online.

Citeste si: Familia lui Nelu Ploieșteanu refuză să ridice trupul artistului de la morgă! Înmormântarea a fost anulată

[ad_2]

Citește mai mult..