A murit Cătălina Isopescu, fiica prezentatorului TV Emanuel Isopescu


Zi tristă pentru scena publică românească. S-a stins la doar 49 de ani Cătălina Isopescu, fiica prezentatorului TV Emanuel Isopescu. Cătălina Isopescu s-a stins din viaţă la mai puțin de un an după tatăl său.


In articol:


Cătălina Isopescu, născută în 1972, a fost celebră la începutul anilor 90. După ce a lucrat în lumea modei la Munchen și Milano, unde a colaborat cu marile case, Cătălina Isopescu a organizat în țară cele mai țări concursuri de fotomodele.

Într-o postare făcută azi pe Facebook, actorul și regizorul Dan Chișu își exprimă regretul la vestea morții Cătălinei Isopescu și amintește că a luat parte la „primul videoclip făcut în România” după 1990. Este vorba de melodia Seducție a trupei Direcția 5, cu fiica lui Emanuel Isopescu în rol principal:

Citeste si: Emanuel Isopescu a fost unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV din România: Ce probleme de sănătate l-a ucis?

Cătălina Isopescu a murit. „Avea o eleganță princiară, călca pe nori”

Vestea morții Cristinei Isopescu a fost făcută publică de iubitul ei, Oltin Hurezeanu şi de Roxana Voloşeniuc, redactor-şef al revistei Elle şi fostă colegă de breaslă cu Cătălina.

Mesajele de condoleanțe și regret au început să curgă pe Facebook, la aflarea tristei vești. 
„Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer.

Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Am văzut-o în diferite show-uri de modă. Am avut bucuria să lucrăm împreună(…) M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri. Ioana Isopescu, condoleanțe! Drum în lumină, Catalina, am să te port cu eleganță în amintirile mele”, a scris pe Facebook Irina Ionescu Homoriceanu. 

Citeste si: Doliu în presă: Jurnalistul Emanuel Isopescu a murit

A murit Cătălina Isopescu, fiica prezentatorului TV Emanuel Isopescu[Sursa foto: Facebook / Cătălina Isopescu]

Emanuel Isopescu, figură proeminentă a televiziunii din România

Fostul prezentator Emanuel Isopescu, în vârstă de 75 de ani, a decedat în septembrie 2020, după cum a anunțat la momentul respectiv Ioana Isopescu, cealaltă fiică a jurnalistului. ” Drepții cu drepții, viii cu viii 3.08.1945-2.09.2020 Tătucă, rămas bun ”, a scris atunci Ioana Isopescu.

Fost jurnalist de investigații, Emanuel Isopescu a lucrat de-a lungul unei cariere prodigioase la mai toate posturile tv de calibru din România.

În 2011, Isopescu suferise o operație foarte dificilă, care a durat 15 ore și în care realizatorul tv a stat ore bune fără inimă.

Retras din branșă, Isopescu își deschisese o pensiune lângă Tulcea, acolo unde locuia împreună cu familia. În primăvara anului trecut, cu câteva luni înainte să moară, Isopescu postase un anunț disperat, în care dezvăluia problemele uriașe de sănătate cu care se confruntă. Detalii aici

Emanuel Isopescu se remarcase la TVR, la emisiunea ”Viața satului”, imediat după 1990, apoi la emisiunile electorale de

la postul public și de la PRO TV. Apoi, pentru Isopescu a urmat consacrarea cu emisiunea ”Urmărire generală”, dar și cu alte emisiuni care aveau în prim plan lupta polițiștilor cu infracționalitatea.

Realizatorul și prezentatorul TV Emanuel Isopescu s-a stins după o lungă suferință[Sursa foto: Facebook]



Citește mai mult..