Florin Cîțu a anunțat când scăpăm de masca de protecție. Există o singură condiție

[ad_1]

Florin Cîțu a anunțat pe pagina sa de Facebook care este data de la care masca ar putea să nu mai fie obligatorie în România.

Florin Cîțu a reamintit că ținta Guvernului său este vaccinarea a 10 milioane de români până la 1 august. „Când vom atinge pragul de 10 milioane de români vaccinați, putem lua în considerare renunțarea la masca de protecție”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Citeste si: Medicul Valeriu Gheorghiță: „Nu s-a raportat nicio tromboză în România la vaccinul AstraZeneca”

Premierul României a făcut un nou apel la populație să se vaccineze și să respecte măsurile și restricțiile din starea de alertă, stare prelungită ieri de Guvern. 

„Obiectivul meu și al Guvernului pe care îl conduc rămâne vaccinarea cât mai rapidă a 10 milioane de români. Pentru asta avem două ținte:- până la 1 iunie imunizarea a 5 milioane de persoane;- până la 1 august imunizarea a 10 milioane de persoane. Când vom atinge pragul de 10 milioane de români vaccinați, putem lua în considerare renunțarea la masca de protecție. Până atunci, fac apel la fiecare dintre voi să respectați măsurile de protecție și să mergeți la vaccinare”, a scris vineri Florin Cîțu pe rețeaua de socializare.

Citeste si: Guvernul a prelungit starea de alertă. Ce măsuri noi au fost luate împotriva răspândirii COVID-19

[ad_2]

Citește mai mult..