Orice ministru care nu își face datoria, mai devreme sau mai târziu va pleca

[ad_1]

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat vineri, întrebat despre o posibilă remaniere a ministrului Sănătății Vlad Voiculescu, că orice ministru care nu își face datoria și nu se implică în realizarea obiectivelor guvernamentale va pleca „mai devreme sau mai târziu”.

„Activitatea fiecărui ministru este evaluată de premier și premierul ia sau nu decizii. Orice ministru care nu își face datoria și care nu este implicat în atingerea obiectivelor din programul de guvernare, mai devreme sau mai târziu va pleca. Este firesc ca evaluarea activității să o facă premierul. Dacă premierul are vreo solicitare o discutăm”, a declarat președintele PNL.

Orban a precizat că nu a existat o discuție în coaliție despre acest subiect. Potrivit unor informații din interiorul PNL, liberalii vor schimbarea ministrului Sănătății din funcție. Vlad Voiculescu are probleme și în interiorul USR PLUS, unde, deși public se bucură de susținerea partidului, există voci care contestă activitatea sa.

Premierul Florin Cîțu va evalua activitatea miniștrilor din Guvern după primele șase luni de guvernare. Până atunci, cel mai probabil, nu vor avea loc remanieri, susțin surse guvernamentale.

Editor : Robert Kiss

[ad_2]

Citește mai mult..