Eu în continuare aleg soluția de a lua decizii, de a suporta consecințele atacurilor, dar să știu că am salvat vieți

[ad_1]

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a avut o nouă reacție pe Facebook, sâmbătă după-amiază, în legătură cu situația creată la Spitalul Foișor din Capitală, care a generat controverse puternice. Șeful DSU își susține în continuare decizia de a evacua spitalul, pe care o consideră corectă, este conștient că creat un disconfort pacienților, dar spune că dacă ar fi să dea timpul înapoi, ar lua aceeași decizie. „Poate am învățat mai mult despre ce înseamnă evacuarea unui spital”, mai spune Raed Arafat.

„Când vine vorba de a lua decizii, sunt convins că poate nu întotdeauna sunt perfect înțelese sau tolerate, dar între a nu lua o decizie – și după care a da explicații, pe bună dreptate, că de ce am lăsat unii oameni fără îngrijiri medicale potrivite, de ce am lăsat unele persoane să se agraveze, fără să găsim pentru ele lor – și între a supăra și de a crea o platformă de atacuri, inclusiv politice, în acest sens, printr-o decizie care salvează vieți, eu în continuare aleg soluția de a lua decizii, de a suporta consecințele atacurilor, dar să știu în sfârșit că am luat o decizie care a salvat vieți”, argumentează Raed Arafat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Luana Pavaluca

[ad_2]

Citește mai mult..