Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, infectat cu coronavirus

[ad_1]

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, este infectat cu SARS-CoV-2. Anunţul a fost făcut astăzi! Din fericire, acesta are o formă uşoară a bolii.


In articol:


Vasile Bănescu a anunţat că s-a infectat cu coronavirus de la un coleg. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei a contractat boala cu o zi înainte de vaccinarea cu a doua doză. Din fericire, el a făcut o formă foarte uşoară.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt foarte bine.

Din fericire apucasem să fac prima doza de vaccin, dar m-am contaminat miercurea trecută de la un coleg chiar cu o zi înainte de rapel. M-am pozitivat ulterior, dar în acest context am făcut o formă foarte uşoară. La gradul meu de oboseală şi stres ar fi putut fi altfel dacă nu aş fi fost vaccinat. Sa fiţi/ sa fim cu toţii ocrotiţi alaturi de cei dragi! Speranta pusă în Dumnezeu ne va ajuta mereu”, a transmis Vasile Bănescu.

Citeste si: Bilanţ coronavirus 10 aprilie 2021: România depăşeste 1 milion de infectări

Vasile Bănescu a mai precizat că se simte bine şi că forma uşoară a făcut-o cu ajutorul lui Dumnezeu şi datorită vaccinului făcut la timp.

„Vă asigur că pot spune cu deplină convingere că sunt foarte bine cu ajutorul lui Dumnezeu şi datorită vaccinului făcut la timp”, a subliniat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

1 milion de cazuri de COVID-19 în România

România a depăşit sâmbătă un milion de infectări cu coronavirus, după ce Grupul de Comunicare Strategică a anunţat alte 4.310 cazuri de infectare cu COVID-19 în ultimele 24 de ore.

139 de pacienţi au decedat, numărul deceselor a depăşind 25.000. În prezent, 1.492 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus sunt internaţi la ATI.

Citeste si: Restricţiile au fost prelungite în Bucureşti. Ce noi măsuri intră în vigoare?

Citeste si: VIDEO- O tânără mămică a murit după naștere, infectată cu coronavirus

Citeste si: Ministerul Sănătăţii: „Asistenţa religioasă şi vizita familiei, permise pentru pacienţii COVID-19 în stare gravă”

[ad_2]

Citește mai mult..