VIDEO | Iubire aproape mortală între femei



Scene înfiorătoare au fost filmate la Constanța, acolo unde nimeni nu a putut-o împiedica pe o femeie de 40 de ani, dezamăgită-n dragoste, să se prăbușească în gol de pe bloc. Vecinii spun că victima, mama unui copil de opt ani, trăia o poveste amoroasă cu o altă femeie și ar fi aflat recent că partenera rămăsese însărcinată cu un bărbat. Vestea pur și simplu a făcut-o să-și piardă mințile și să recurgă la un gest extrem. Din fericire, trăiește, dar e în stare extrem de gravă. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!


In articol:


Scena șocantă s-a derulat sub ochii încremeniți ai polițiștilor, alertați de vecini.

Nimeni nu a avut vreme să încerce măcar să o convingă să nu recurgă la gestul extrem. Vecinii povestesc că înainte să comită gestul nesăbuit, au văzut-o pe femeia de 40 de ani venind de la magazin cu o sticlă de bătură.

Probabil a vrut să capete curaj să pună în aplicare planul diabolic.

„Colegii mei au ajuns la faţa locului într-un minut de la apelul 112 iar în aproximativ 30 de secunde, femeia s-a aruncat de pe acoperiş”, a afirmat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța

Citeste si: VIDEO| Moartea şocantă a unui student

O decepție în dragoste

O decepție în dragoste ar fi dărâmat-o atât de tare, le-au povestit apropiații anchetatorilor. Concret, femeia face parte din comunitatea LGBT și locuiește împreună cu iubita ei.

Citeste si: VIDEO -Cazul profesoarei de psihologie ucise. Noi detalii șocante apar

În ultima vreme, însă, își suspecta partenera, care s-a întors recent din străinătate, că o înșeală cu un bărbat pe care l-ar fi cunoscut acolo.

Ba mai mult, că ar fi rămas însărcinată cu acesta… Iar asta a măcinat-o atât de tare că nu a mai vrut să trăiască.

Citeste si: Tragedie uriașă la Timișoara. Un medic rezident la ATI s-a sinucis. Care e motivul

Medicii de pe ambulanță au găsit-o pe femeie prăbușită pe caldarâm. Trăia, dar era în stare gravă. A fost transportată în grabă la spital și operată de urgență.

Acum e terapie intensivă, dar medicii sunt rezervați în privința stării ei de sănătate. Anchetatorii au deschis un dosar penal și vor să afle cu exactitate ce a împins-o spre gestul extrem!



Citește mai mult..