Donald Trump a vorbit despre un vaccin împotriva covid-19. Oficialul vrea să-l denumească „Trumpcine”

[ad_1]

Donald Trump a anunțat că unul dintre vaccinurile împotriva virusului Sars-Cov-2 ar trebui să-i poarte numele. Americanul dorește să-l denumească „Trumpcine”.


In articol:


Trump dorește ca unul dintre vaccinurile COVID-19 să-i poarte numele. „Ne-am adunat astă seară să vorbim despre viitorul Partidului Republican”, a declarat Trump, invitat de onoare la o reuniune a donatorilor din cadrul ”Grand Old Party” (GOP), la Mar-a-Lago, sâmbătă. Evenimentul a ținut prima pagină a ziarelor după ce a proferat acuzaţii şi insulte la adresa unor lideri republicani.

Citeste si: Biden vrea ca toţi americanii să fie vaccinaţi până la sfârşitul verii

Fostul președinte SUA a afirmat că nu are „nicio îndoailă” cu privire la o recucerire a Senatului şi Camerei Reprezentanţilor în 2022. Americanul a declarat că-și atribuie meritul în dezvoltarea unui ser în lupta cu Sars-Cov-2. „Ei ar trebui să-l numească Trumpcine” a spus el adunării.

Donald Trump- erou în lupta cu virusul Sars-Cov-2?!

Trump este extrem de mulțumit de modul în care a gestionat pandemia pe când era președinte SUA. Pe atunci au decedat 400.000 de oameni, în timpul preşedinţiei sale.

Citeste si: Donald Trump i-a lăsat o scrisoare în Biroul Oval lui Joe Biden

Declarații Donald Trump.[Sursa foto: Facebook]

Politicianul i-a felicitat pe guvernatorii republicani care au ţăinut magazinele şi întreprinderile deschise în statele lor şi l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, consilierul preşedinţiei.

„Aţi mai văzut pe cineva atât de nul?”, a spus Trump.

Citeste si: Donald Trump, pus sub acuzare pentru a doua oară de Camera Reprezentanților. Este fără precedent în istoria SUA

Donald Trump a mărturisit că nu-l ascultă cu adevărat pe Fauci. El îl acuză pe liderul minorităţii republicane în Senat Mitch McConnell de faptul că nu a făcut suficient pentru ca miliardarul să rămână în post.

Citeste si: Donald Trump va candida la președinție doar dacă o va avea adversară pe Meghan Markle: „Sper să se întâmple asta”

McConnel era unul dintre aliaţii loiali ai miliardarului. Acesta nu l-a susţinut însă în acuzaţiile sale false cu privire la fraudarea alegerilor prezidenţiale americane de la 3 noiembrie, pe care le-a reiterat în acest discurs.

„Dacă ar fi fost (liderul majorităţii democrate în Senat) Schumer în locul acestui ticălos prost de McConnell, asta nu s-ar fi întâmplat niciodată”, l-a atacat el, apreciind

că McConnel este un ”perdant”.

Magnatul în domeniul imobiliar a transmis că a obţinut victorii în Georgia şi Pennsylvania. Este vorba despre două state în care Biden a obţinut victoria în alegeri şi în care nu s-au dovedit niciodată fraude electorale. El a denunţat rezultatul oficial al alegerilor prezidenţiale americane de la 3 noiembrie drept o „prostie”.

Citeste si: Începe Al Treilea Război Mondial?! Ce mare putere nucleară vrea să atace Donald Trump


[ad_2]

Citește mai mult..