Barna, despre demisia lui Vlad Voiculescu: „România este astăzi într-un război”


Dan Barna a vorbit despre demisia lui Vlad Voiculescu. Vicepremierul Barna a afirmat că românii sunt într-un război cu pandemia covid-19. Politicianul a menționat, de asemenea, că nu poate susţine ideea că oricune din Guvern, după trei luni ar trebui să plece acasă.


In articol:


Vicepremierul Dan Barna a vorbit, marţi seară, despre demisia lui Vlad Voiculescu. El a declarat că acesta este lucrul corect, însă România este în război cu pandemia. Dan Barna a fost întrebat, marţi seară, la TVR 1, cum se face că România nu mai are răspunzători morali care să-şi dea demisia după tragedii ca cea de la Spitalul Victor Babeş.

Citeste si: Vlad Voiculescu: Un funcţionar din Ministerul Sănătăţii este de vină că personalul din centrele de vaccinare nu a fost plătit

Ce a transmis Dan Barna

Vicepremierul Barna a făcut declarații privind tragedia de la Spitalul Victor Babeș. „La fiecare dintre aceste situaţii trebuie văzută responsabilitatea directă şi ce s-a întâmplat. Situaţia de aseară(…) suntem deocamdată în prezumţia unei defecţiuni tehnice, vom vedea urmarea anchetei, neexcluzându-se eroarea umană”, a zis Barna.

Citeste si: Dan Barna, despre privatizarea sistemului sanitar: Din păcate, nu suntem la reformele mari de privatizări

Vicepremierul Dan Barna.[Sursa foto: Facebook]

Politicianul afirmă că „e logic să trai concluzii după finalizarea unei anchete”.

„Aşa, declarativ, de impresie artistică, e foarte uşor”, a adăugat Dan Barna.

Citeste si: Dan Barna, adevărul despre relația cu Nicușor Dan ”Ne sunăm din când în când” Invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, vicepremierul a spus dacă s-a simțit trădat VIDEO

Vicepremierul

a încheiat discursul prin a spune: „În momentul acesta cel mai simplu este să fugim. România este astăzi într-un război, un război cu pandemia. După ce o să depăşim această etapă(…) şi revenim la o societate normală putem vorbi şi de politică, şi de demisii, şi de alte lcururi. Astăzi suntem într-un răzoi. Cel mai laş într-un război este să-ţi pui palma la spinare şi să pleci acasă, să fugi. Ideea că oricine din acest Guvern, după trei luni, în care abia a început să facă lucruri, trebuie trimis acasă, nu pot să o susţin”.

Citeste si: Dan Barna, acuzat că i-a dat ilegal bani europeni surorii sale. Politicianul a spus tot adevărul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”Citește mai mult..