Șocant: O femeie a murit după ce a căzut într-o groapă de pe stradă


O bătrână în vârstă de 92 de ani a căzut într-o groapă de pe o stradă din Craiova. Femeia a fost evaluată inițial doar cu zgârieturi, însă aceasta avea foarte multe fracturi și a decedat într-un final.


In articol:


Femeia se deplasa pe strada Calea București din Craiova și mergea spre casă în momentul în care aceasta s-a dezechilibrat și a căzut într-o groapă de peste doi metri adâncime. Imediat, după ce s-a întâmplat tragicul incident, oamenii care au văzut ce se întâmplase au sunat la 112 şi mai multe echipaje de salvatori s-au deplasat la faţa locului.

Ea a fost scoasă din groapă de pompieri şi dusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, unde a murit în Urgenţe.

Inițial medicii au evaluat-o greșit pe femeie

Șocant este faptul că, la prima evaluare care i s-a făcut femeii s-au constatat doar escoriaţii la nivelul feţei, însă starea ei era deosebit de gravă.

Citeste si: VIDEO- Doi concubini își țineau copiii înfometați și îi abuzau sexual

„In jurul orei 11.30,
Detasamentul 1 de Pompieri Craiova a fost solicitat sa intervină pentru salvarea unei persoane căzută într-o groapă, în mun. Craiova, zona Scoala 21. La sosirea echipajelor de pompieri, la locul intervine au găsit o persoană în vârstă de aprox. 90 ani, căzută într-o groapă adâncă de cca 2m. Salvatorii au acționat în prima fază pentru acordarea primului ajutor medical și pregătirea pentru a fi scoasă în siguranță de către echipajul de interventie sosit la fata locului.

Persoana a fost transportata la UPU de către echipajul SMURD”, informează ISU Craiova.

Imediat ajunsă la spital, femeia a murit în unitatea de primiri urgenţe, din cauza unui: „Stop cardio-respirator ireversibil la manevrele de resurscitare”. Poliţiştii au dat şi ei un comunicat după eveniment, înainte de decesul femeii.

Medicii au precizat că bătrâna a ajuns la spital cu politraumatisme şi fracturi multiple: Traumatism cranian şi cerebral sever, traumatism toraco abdominal sever, traumatism cu fractura de col femural, fracturi costale multiple.

Cauza decesului ar fi clar politraumatismele suferite, sunt de părere medicii.

Citeste si: Ciolacu: „Azi au murit încă 195 de oameni. Nu e niciun loc la ATI”

Din primele informaţii, groapa de doi metri adâncime în care a căzut femeia ar fi fost săpată la indicaţiile Consiliului Judeţean, apoi predată către o altă firmă. De asemenea, martorii la eveniment spun că groapa nu era bine semnalizată.

Femeia a decedat la spital[Sursa foto: PixaBay]

Moartea femeii a fost ascunsă

Se pare că femeia a murit sâmbătă, pe data de 10 aprilie 2021, însă decesul femeii a fost dezvăluit abia acum, după ce poliţiştii au schimbat încadrarea faptei la „ucidere din culpă”, anunţând că au demarat cercetări în acest caz.

Sursa: ObservatorNews



Citește mai mult..