Ziua buna incepe cu o cafea Julius Meinl! Bucura-te in fiecare dimineata de o savoare deosebita!


Se spune ca “ziua buna incepe de dimineata!”, iar pentru ca fiecare dimineata sa fie speciala, trebuie sa te rasfati cu o cafea Julius Meinl. Aceasta este una dintre cele mai apreciate cafele din lume si, daca inca nu ai incercat-o, nu stii ce ai pierdut!


In articol:


Fie ca preferi cafeaua simpla si intensa, fie ca adori sortimentele dulci, cu lapte, gustul cafelei Julius Meinl nu te va dezamagi niciodata.

Boabele acestei cafele sunt atent selectate, iar dupa ce are loc prajirea lor, ele sunt inspectate inca o data, una cate una. In acest mod, se analizeaza calitatea lor, de care te vei convinge si tu inca de la prima cafea Julius Meinl!

Ti-am starnit curiozitatea? Iata ce sortimente trebuie sa incerci:

1. Capsulele Inspresso Crema

Daca iti doresti sa-ti petreci diminetile savurand dintr-o cafea cremoasa, cu o aroma parfumata care sa-ti incante toate simturile, aceasta este alegerea perfecta pentru tine! Capsulele Inspresso Crema sunt
create dintr-un amestec echilibrat compus din 3 soiuri diferite de boabe:

· Arabica- cultivate pe solurile vulcanice din Nicaragua;

· Arabica de top- cultivate in America de Sud;

· Robusta- cultivate pe continentul asiatic.

Aceasta combinatie de arome duce la aparitia unei cafele cu un gust catifelat si condimentat, care persista mult timp, si la o culoare intensa de nuca.

2. Capsulele Inspresso Lungo Classico

Vrei sa te bucuri de savoarea unei cafele clasice, de calitate superioara? Incearca acest sortiment de cafea Julius Meinl, compus din boabe 100% Arabica cultivate in Brazilia si Columbia! Prajirea boabelor este realizata printr-un proces minutios, iar rezultatul consta intr-o cafea cremoasa, fina si cu o savoare bine echilibrata.

Ziua buna incepe cu o cafea Julius Meinl! Bucura-te in fiecare dimineata de o savoare deosebita!

3. Capsulele Inspresso Ristretto Intenso

Atunci cand ai nevoie de multa energie, incearca acest sortiment de cafea Julius Meinl! Capsulele Inspresso Ristretto Intenso sunt realizate din boabe premium de Arabica, cultivate in America de Sud si Centrala si Estul Africii, dar si din boabe Robusta, cultivate in Asia. Ele formeaza impreuna o cafea cu o savoare corpolenta pe care nu ai cum sa n-o adori!

Citeste si: Descoperire interesantă despre consumul de cafea. Scade riscul de a face o boală gravă

Acest sortiment are un gust puternic care te va trezi rapid

si iti va oferi energie pe tot parcursul zilei!

4. Capsulele Inspresso Decaf

Nu vrei mereu sa consumi cofeina? Nu-i nicio problema! Te poti bucura in continuare de acelasi gust bogat cu ajutorul capsulelor Inspresso Decaf. Cafeaua decofeinizata este creata din boabe Arabica din America de Sud si boabe Robusta din Asia, iar aroma sa fina, cu note de cereale, cu

siguranta te va cuceri pe loc! Aceasta cafea cremoasa si catifelata este o adevarata incantare fie ca vei alege sa o consumi dimineata, alaturi de un fruct

sau un croissant delicios, fie ca o vei savura pe timpul zilei, atunci cand iti vei dori o bautura delicioasa.

Citeste si: VIDEO- Antreprenori curajoși, investiții în HORECA în plină pandemie

Alege cafea Julius Meinl de pe H2On! Pentru a te bucura de savoarea autentica a cafelei Julius Meinl, intra pe site-ul h2on.ro. Aici vei gasi sortimente deosebite la preturi avantajoase. In plus, pe langa cafea, poti achizitiona si ceaiuri, espressoare, dar si apa H2On, recunoscuta pentru puritatea sa. Acceseaza acum site-ul si descopera produsele premium!



Citește mai mult..