Două femei au murit într-un accident cumplit de mașină. Alte patru persoane, în stare gravă

[ad_1]

Două femei, una în vârstă de 31 de ani, iar cealaltă de 54 de ani şi-au pierdut viaţa pe loc într-un cumplit accident care s-a petrecut joi, la Dorohoi, județul Boto;ani. Alte patru persoane au fost rănite grav în accident.


In articol:


Accidentul îngrozitor a avut loc joi, 15 aprilie, la ieşirea din municipiul Dorohoi spre Suceava, în dreptul pepinierei Gradina verde, informează presa locală.

Din primele informații, în eveniment au fost implicate doar două autoturisme. Şoferul unei mașini marca Hyundai nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, iar un Audi l-a izbit din plin.

În urma coliziunii au rezultat şase victime.

Citeste si: Șocant: O femeie a murit după ce a căzut într-o groapă de pe stradă

Într-o mașină se aflau doi tineri de 21, respectiv 19 ani, iar în cealaltă un bărbat și trei femei. În urma impactului, o femeie a fost proiectată în afara autoturismului, iar celelalte trei persoane au rămas încarcerate.

Trei persoane au rămas blocate în autoturisme

La faţa locului s-au deplasat patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi şi Botoşani cu o autospecială cu apă și spumă, una de descarcerare, ambulanţa de terapie intensivă mobilă SMURD şi ambulanţa SMURD, dar și două echipaje din Serviciului Județean de Ambulanţă.

Accident cumplit la Dorohoi[Sursa foto: Monitorul de Botosani]

„S-a intervenit pentru descarcerarea a trei persoane rămase blocate în urma accidentului.

Acestea au fost extrase şi predate ambulanţelor SMURD, TIM şi SJA pentru a fi transportate la Spitalul Municipal Dorohoi şi Spitalul Botoşani”, a declarat lt. col. Petrică Ciobănaşu, locţiitor al comandantului Detașamentului de Pompieri Dorohoi. 

În urma accidentului, din păcate, a fost constatat decesul a două persoane, a precizat oficialul citat de Monitorul de Botosani. Una dintre victime a fost aruncată din autoturism în timpul accidentului, iar cea de-a doua a fost scoasă de echipajele de intervenţie. 

Alte patru victime, care au fost grav rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri. Două dintre acestea au ajuns la Spitalul Municipal Dorohoi, iar celelalte la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” din Botoşani.

Cine este vinovat de producerea accidentului

„La locul accidentului am găsit şase victime, trei de sex feminin şi trei de sex masculin. Două femei erau decedate. Acestea prezentau multiple leziuni grave incompatibile cu viaţa. Din păcate, pentru acestea nu s-a mai putut face nimic. La spital au ajuns patru persoane”, a declarat medic Dănuţ Panaitescu specialist in medina de urgenta in cadrul UPU Smurd.

La

faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje de poliţişti, care au demarat imediat o anchetă.

„Din verificările efectuate până în acest moment, s-a stabilit faptul că un autoturism condus de o femeie de 31 de ani din municipiul Dorohoi, în timp ce se deplasa pe DN 29 A, direcția de deplasare Dorohoi- Horlăceni, a oprit pe acostament și ulterior a încercat să efectueze manevra de întoarcere a autoturismului, fără să se asigure la plecarea de pe loc, împrejurare în care, un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani din comuna

Șendriceni, care se deplasa regulamentar pe aceeasi direcție de mers a intrat în coliziune cu acesta”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani (IPJ).

Sursa

[ad_2]

Citește mai mult..