Povestea emoționantă a unei mame care îi crește singură pe cei patru copii. Unul dintre băieți este bolnav de diabet


Povestea plină de emoție a unei mame eroine din Giurgiu. Femeia își crește singură cei patru copii, iar unul dintre ei are probleme de sănătate.


In articol:


Mariana Feraru este din Mironești, comuna Gostinari, Giurgiu. Ea trăiește la țară, într-o casă formată din două camere. Cei patru copii și mama lor locuiesc alături de alte persoane din familie. Familia greu încercată de soartă este formată din: Leo care are 16 ani, Larisa, în vârstă de 14 ani, Ștefan care are 10 ani și fratele său cel mai mic Armando- 8 ani.

Familia Feraru are nevoie de ajutor.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Caz șocant: o copilă, de trei ani, a fost călcată mortal cu mașina de propriul tată

Ștefan este băiatul care are probleme grave de sănătate. El are diabet insulinodependent. Deși are nevoie de ace, senzori, teste de glicemie și multe altele mama îi achiziționează, din puținul pe care îl are, doar strictul necesar. Mariana are 32 de ani și a rămas văduvă în prima căsătorie, apoi s-a recăsătorit.
Al doilea soț al Marianei avea probleme cu alcool-ul, motiv pentru care s-a produs ruptura. Femeia își crește singură copiii fără a avea nici-un ajutor din partea nimănui. Cei patru minori merg cu toții la școală.

Familia greu încercată de soartă din Giurgiu.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: VIDEO| O mamă infectată cu Sars-Cov-2 a născut cvadrupleți

Elevi care studiază fără curent electric

Cei patru copii ai familiei Feraru merg zilnic la școală, deși trăiesc în condiții improprii.

Conform unor studii UE, România este țara cu cel mai mare număr de copii care trăiesc în locuințe inadecvate, dintre toate statele membre ale Uniunii Europene.

Ajutor pentru o familie din Mironești.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Un bebeluș de patru zile, bolnav de Covid-19, în stare gravă la Maternitatea din Suceava

Familia Feraru are nevoie de ajutorul celor care le aud povestea. În casa în care ei locuiesc fără curent electric, oamenii pot face lumină de Paște.

Ștefan, minorul diagnosticat cu diabet, are nevoie să zâmbească din nou. Oamenii doritori să ajute familia cu haine, încălțăminte, jucării, alimente neperisabile sau chiar medicamente necesare lui Ștefan o pot face accesând numărul de telefon 0761423456( Mihai și Iulia Grigore) al persoanelor care se ocupă de caz sau donând bani în contul familiei Feraru RO43INGB0000999910783142.

Citeste si: Copiii se îmbolnăvesc de COVID-19! „Lucrurile nu sunt îmbucurătoare…”




Citește mai mult..