Cazul șocant al unui student care a băut patru doze de energizant. Acum are nevoie de transplant

[ad_1]

Un student a ajuns în stare gravă la spital, după ce a băut patru doze de energizant în fiecare zi. Acum tânărul are nevoie de transplant de rinichi din cauza consumului în doze exagerate ale băuturii energizante.


In articol:


Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, are probleme mari de sănătate. Băiatul are nevoie de un alt rinichi după ce a băut patru doze de energizant zilnic. El se luptă acum să supraviețuiască.

Citeste si: Descoperire macabră. Cadavrul unui bărbat, găsit pe râul Teleajen

Studentul a stat internat 58 de zile din

cauza consului exagerat de energizant. Conform spuselor lui, el a consumat în ultimii ani de la 1 până la 4 doze de energizant în fiecare zi. Acesta a ajuns la spital în stare gravă, iar medicii l-au diagnosticat atât cu insuficiență renală, cât și cu insuficiență cardiacă. Problemele lui de sănătate sunt foarte serioase, încât doctorii se gândeau să-i facă transplant de organe.

La 21 de ani are nevoie de transplant de rinichi după ce a băut energizant timp de mai mulți ani

Potrivit presei de peste hotare, băiatul a ajuns de urgență la spital și se confrunta cu insuficiență cardiacă provocată de excesul de cofeină pe care l-a acumulat din organism. El a mărturisit că bea chiar și patru doze de energizant pe zi. Tânărul s-a speriat atunci când a început să aibă probleme cu respirația. A început să slăbească mult în patru luni, ba chiar suferea de tremurături, palpitații cardiace și indigestie.

Citeste si: VIDEO -Cazul profesoarei de psihologie ucise. Noi detalii șocante apar

A ajuns la Terapie Intensivă după ce a băut multe doze de energizant.[Sursa foto: PixaBay]

Starea băiatului a fost extrem de gravă, încât a stat internat 58 de zile. O mare parte din timp a stat la terapie intensivă, moment în care medicii s-au gândit dacă va avea nevoie de un transplant de rinichi.

Citeste si: Cosmina a pierdut lupta cu viața la doar 19 ani. Accidentul fatidic care a distrus patru destine

Funcția cardiacă pare să fi revenit la

normal, după nouă luni în care băiatului i-a fost administrat tratament de către medicil, însă există posibilitatea ca acesta să aibă nevoie de transplantul respectiv pentru cealaltă afecțiune de care suferă. Studentul a declarat că a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții sale. El a mărturisit că internarea la terapie intensivă a fost o experiență traumatizantă pentru el și că regretă că a consumat atât de mult energizant.

Citeste si: A fost condamnată românca din Italia care și-a omorât fostul soț cu 17 lovituri de cuţit. Mioara a primit 24 de ani de închisoare

„Am fost în cele din urmă internat la secția de terapie intensivă. Această experiență a fost extrem de traumatizantă. Cred că ar trebui să existe o mai mare conștientizare cu privire la băuturile energizante și efectul pe care îl au asupra organismului”, a declarat tânărul pentru presa străină.

[ad_2]

Citește mai mult..