Drama nemărginită prin care trece un concurent „Puterea Dragostei”. Și-a înmormântat părintele înainte de a păși în casa iubirii

[ad_1]

Un tânăr din casa „Puterea Dragostei” a trecut prin momente de cumpănă. Codruț și-a îngropat tatăl, chiar înainte de a intra în casa dragostei.


In articol:


Codruț de la „Puterea Dragostei” a trecut prin cele mai grele momente din viața sa. El a intrat în doliu după moartea tatălui său. Apoi a fost selectat pentru a participa în cadrul emisiunii de la Kanal D. Codruț Pop a fost nevoit să-și lase mama singură acasă, pentru a intra în competiția iubirii.

Citeste si: Deea de la „Puterea Dragostei” aruncă bomba după despărțirea de Ricardo. Ce intervenții chirurgicale își va face șatena

Cine este Codruț de la „Puterea Dragostei”

Codruț Pop a intrat în casa iubirii pe 19 octombrie 2021. El a venit pentru a-și găsi jumătatea.

Citeste si: Crize de gelozie la Puterea dragostei! Alexandra a izbucnit: „Ia-l! Nu vreau sa tac!”

Codruț de la „Puterea Dragostei” este din Oradea.
Tânărul a trecut prin momente cumplite, deoarece tatăl lui a pierdut lupta cu viața înainte ca el să participe la emisiune.

Tânărul a învățat în cadrul liceului cu Program Sportiv „Bihorul” din Bihor. Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, mai are o soră. Concurentul emisiunii de la Kanal D este pasionat de mersul la sală și este zodia pești.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” se iubește cu un marocan. Imagini inedite cu cei doi, în calitate de cuplu

Codruț Pop de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

El

și Alexandra formează acum unul dintre cele mai controversate cupluri din cadrul competiției.

Citeste si: Seya și Radu de la Puterea Dragostei au pornit un scandal monstru! „Ce pârlită ești! Ești pârlită ca porcul!”

„Ultima relație a fost acum patru luni, a durat un an de zile…nici eu nu am fost cuminte, nici ea. Ea m-a înșelat prima, apoi eu. Nu doar ea e vinovată…a apărut monotonia. Am iubit-o!” a zis Codruț la prima sa discuție din casă. Tânărul a mărturisit că nu a intrat în cadrul competiției pentru cineva anume, însă i-a atras atenția Aya de la „Puterea Dragostei ”.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei”, distrusă de un dușman! ”Mă chinuiesc și acum să rezolv…”

În prezent, Codruț formează un cuplu cu Alexandra, una dintre surorile prezente în casa iubirii de la Kanal D.

[ad_2]

Citește mai mult..