Vești proaste: Unul dintre cei mai vechi fotbaliști de la echipa Dinamo a plecat


Un fotbalist extrem de vechi al echipei de fotbal Dinamo București, după ce s-a judecat cu dinamoviștii din cauza restanţelor financiare, a reuşit rezilierea contractului şi a recuperat şi banii.


In articol:


Este vorba despre Daniel Popa, în vârstă de 26 de ani, un fotbalist român, care joacă pe post de mijlocaș la Chindia Târgoviște și este împrumutat de la FC Dinamo București.

La începutul acestui sezon, când spaniolii din conducere au făcut schimbări majore la nivelul lotului, Daniel Popa a fost anunţat că nu va fi folosit

pe cât şi-ar fi dorit. Atacantul a plecat la Chindia Târgovişte sub formă de împrumut, unde a devenit om de bază şi a marcat şase goluri până în acest moment, fiind peste toţi atacanţii lui Dinamo din lot la capitolul goluri marcate.

Citeste si: A murit fostul antrenor al naționalei de Rugby din România. Acesta era infectat cu COVID-19

Fotbalistul a plecat cu restanțe financiare de la Dinamo

Daniel Popa a plecat cu restanţe financiare de la Dinamo. Fotbalistul se declară dinamovist, dar nu a ezitat să depună un memoriu împotriva clubului din „Ştefan cel Mare”, pentru a-şi recupera banii şi pentru a deveni liber de contract.

După luni de zile în care s-a judecat cu clubul care l-a împrumutrat în acest sezon, vârful a ieşit învingător: „Mi-am încheiat contractul cu Dinamo, mi-am primit toţi banii, acum mai am două luni contract aici (n.r.

– la Chindia Târgovişte) şi apoi o să fiu liber. Am fost puţin dezamăgit, pentru că mi-aş fi dorit să ajut mai mult echipa, mai ales în momentele grele, dar asta a fost decizia lor de a mă împrumuta, eu le-am respectat”, a declarat Daniel Popa pentru Telekom Sport.

Antrenor FC Dinamo București[Sursa foto: fcdinamobucuresti.ro]

Citeste si: Cine este Adrian Ursea, antrenorul lui OGC Nice, echipa momentului în Ligue 1

Daniel Popa a marcat 6 goluri în acest sezon

În anul 2016, Daniel Popa a venit la clubul său de suflet, chiar de la actuala echipă. Acesta a recunoscut că nu şi-ar fi dorit să ajungă în situaţia de a se judeca pentru a-şi câştiga drepturile. Atacantul a rămas cu resentimente, mai ales că se declară un fan al echipei din „Ştefan cel Mare”.

Fotbalistul a marcat 6 goluri în acest sezon, mai multe decât toţi atacanţii din curtea lui Dinamo. 

„A fost puţină suferinţă, pentru că am stat acolo trei ani, am pus suflet în fiecare sezon faţă de alţii şi îmi doream să ajut mai mult echipa. Fiind dinamovist de mic şi părinţii mei la fel şi mergând la fiecare meci… Vorbeam cu tata că şi-ar fi dorit să fiu acolo şi să ajut mai mult”, a mai spus Daniel Popa.

Dinamo e pe locul de baraj în play-out, pe opt, cu 15 puncte, în timp ce echipa lui Daniel Popa, Chindia Târgovişte, e pe primul loc în play-out, cu 23 de puncte.



Citește mai mult..