VIDEO – Coroniță de Paște făcută acasă cu salcie și puțină imaginațieCâteva ramuri de salcie, flori colorate, fie uscate, fie din plastic și puțină imaginație. De atât aveți nevoie pentru a realiza o coroniță frumoasă de Paște.


In articol:


Anne Belei este designer floral în Timișoara iar astăzi am provocat-o să ne învețe cum să realizăm acasa, fiecare dintre noi coronite pline de culoare pentru Paste. E nevoie de indemanare și rabdare deoarece florile artificiale, funditele si orice accesoriu se va aplica, pe coronita din crengute, cu lipici.

„Pe flori chiar daca dati mai multi bani sa luati de calitate, o sa arate mai bine. De preferat ar fi hortensii, vopsite”, explică Anne Belei.

Păstrarea armoniei culorilor este foarte importanta, la fel ca si dimensiunea aranjamentului.

Ramuri de salcie, flori uscate sau din plastic pentru coronița de Paște

Așa că am încercat și noi să realizăm un astfel de aranjament

„Am taiat crengi de salcie, le am impletit si ma apuc de treaba sa vad daca termin in 15 min.
Dupa aproximativ zece minute am termiant, e drept pentru ca e prima data, Anne m-a ajutat un pic”, relatează corespondentul Kanal D la Timișoara.

„În fiecare an am incercat sa mergem pe natural si lumea incepe sa guste acest trend, adica luam muschi din padure, crengi, aici avem salcie, cat mai natural, chiar si ouale, nu multa culoare. Incercam sa nu folosim pigmemti”, explică Anne Belei.

Pentru varianta cea mai simpla de coronita aveți nevoie de un buget minim de 50 de lei.

 

 

 

 Citește mai mult..