Voiculescu, precizări despre demiterea sa: „A fost o acţiune ca la carte, făcută cu o acţiune de linşaj mediatic”Vlad Voiculescu a declarat că demiterea sa din funcția de Ministru al Sănătății a fost o acțiune făcută „ca la carte” şi totodată, mai consideră acest lucru ca fiind un „linşaj mediatic”, comparând această faptă cu practicile leniniste prin care duşmanul trebuia făcut „demt de dispreţul publicului”, a afirmat premierul, luni, la un post Tv.


In articol:


Fostul Ministru al Sănătății mai spune că a constatat că revocarea sa a fost cumva „o cumbinație între deranjul produs înainte de alegeri şi o oarecare agendă asumată de la început”.

Vlad Voiculescu a făcut mai multe declarații în legătură cu deminiterea sa din funcția de Ministru al Sănătății


„Cred că e o combinaţie între deranjul produs înainte de alegeri şi o oarecare agendă asumată de la început şi uitându-mă înapoi încep să leg lucrurile, cu ce s-a întâmplat în timpul scurtului mandat de patru luni, dar pare destul de evident că a fost o acţiune ca la carte, făcută cu o acţiune de linşaj mediatic, iarăşi ca la carte.(…) Vladimir Tismăneanu scria că de la Lenin citire nu trebuia numai să învingi duşmanul, dar trebuie să-l faci mai mult decât ridicol, să-l urască lumea, să-l considere demn nu numai de
ce i s-a întâmplat, dar demn de dispreţul publicului”,
a declarat Voiculescu.

Citeste si: Reacția MApN și a Spitalului Colentina după acuzațiile lui Vlad Voiculescu cu privire la numărul de morți COVID-19 din spitale

Vlad Voiculescu a menționat și câteva detalii în legătură cu posturile în sistemul public de sănătate pentru care s-ar plăti „mii, câteodată zeci de mii de euro”, iar de aici unele sume sunt transferate către partid.

Unde te uiţi găsesţi câte un carnet de partid, fie asumat, fie neasumat, dar toată lumea ştie”, a mai adăugat fostul Ministru al Sănătății.

Citeste si: Câte persoane s-au vaccinat în ultimele 24 de ore? A fost raportată o reacție adversă în formă gravăCitește mai mult..