Compania Pfizer anunță că versiuni false ale vaccinului său au fost descoperite în două țări

[ad_1]

Compania farmaceutică Pfizer a transmis, miercuri, că a găsit mai multe versiuni falsificate ale vaccinului său împotriva COVID-19 în statele: Mexic şi Polonia, conform CNN.


In articol:


Pfizer atenționează că cei care vând aceste versiuni false ale vaccinului își păstrează anonimatul și totodată poate exista riscul de a crește răspândirea acestui tip de fraudă.

Acțiuni de fraudă au fost descoperite în legătură cu vaccinul anti-COVID Pfizer, în două state


Pfizer susține că cercetează împreună cu autorităţile pentru a descoperi cine a inițiat acest demers de fraudă și cine încearcă să amenințe compania sa de produse farmaceutice, a precizat compania Pfizer pentru CNN.

De mai multe luni a fost spus că cererea mare de vaccinuri anti-Covid ar putea duce la apariţia de seruri ilegale.

Compania Pfizer anunță că versiuni false ale vaccinului său au fost descoperite în două țări[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Persoane imunizate în ultimele ore. Lupta împotriva virusului Sars-Cov-2 continuă

Wall Street Journal relata, miercuri, că 80 persoane au primit la o clinică din Mexic doze
false de vaccin sub numele de Pfizer, achiziționate cu 1.000 de dolari fiecare, însă aceștia nu au avut nici reacție adversă.

Dozele false de vaccin, găsite în lăzi frigorifice portabile, ar fi avut numere de lot diferite de cele trimise inițial în ţară şi o dată de expirare greşită, a declarat Dr. Manuel de la O Cavazos, ministru al Sănătăţii din statul Nuevo León.

De asemenea, în Polonia, autorităţile au găsit în apartamentul unui bărbat flacoane cu tratament anti-rid reetichetate ca vaccin Pfizer.

Însă, nicio persoană din Polonia, nu a fost vaccinată cu un astfel de tratament.

Citeste si: Ce a făcut Vlad Voiculescu în cele 3 luni și jumătate de mandat la Ministerul Sănătății. Iohannis: Decizia de schimbare a fost una corectă

[ad_2]

Citește mai mult..