Țara care a înregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19 zilnice din lume


India este țara care a înregistrat, joi, cel mai mare număr de infectări zilnice cu COVID-19 din lume, dar și un număr record de decese din cauza virusului.


In articol:


Autorităţile sanitare din India au transmis joi, un total de 314.835 de noi cazuri de Coronavirus doar în ultimele 24 de ore, potrivit Reuters.

India a înregistrat cel mai mare număr de infectări zilnice cu virusul SARS Cov-2 din lume


Până în prezent, cel mai mare număr de noi cazuri de infectare din lume, mai exact 297.430 a fost îregistrat în SUA în ianuarie.

În ultimele 24 de ore, în India au fost raporate 2.104 decese din cauza infectării cu Coronavirus.

Țara care a înregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19 zilnice din lume[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Comitetul interministerial pentru revenirea României la normalitate se reunește, în privința pandemiei de COVID-19

India a raportat de la începutul pandemiei și până acum, 15,93 milioane de cazuri COVID-19 şi 184.657
de decese, coform datelor autorităților sanitare din India.

Însă l a nivel mondial, au fost înregistrate mai mult de 143,5 milioane de infectări cu SARS Cov-2 şi peste 3,05 milioane de decese COVID-19, conform datelor Universităţii Johns Hopkins. Mai mult de 82 de milioane de persoane au fost vindecate de această boală.

Însă cel mai mare bilanţ din acest an a fost înregistrat de Statele Unite ale Americii, mai exact 31,8 milioane de cazuri de COVID-19 şi 569.401

decese.

Citeste si: Ce a făcut Vlad Voiculescu în cele 3 luni și jumătate de mandat la Ministerul Sănătății. Iohannis: Decizia de schimbare a fost una corectăCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.