Premierul Florin Cîțu, mesaj „bumerang” de Florii. Ce reacții a primit pe Facebook șeful Guvernului

[ad_1]

Premierul Florin Cîţu a transmis duminică, de Sărbătoarea Floriilor, că îşi doreşte ca revenirea la normalitate în contextul pandemiei COVID-19 să fie cadoul său, subliniind că singura soluţie este vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2.


In articol:


Premierul Florin Cîțu, sărbătorit la rândul său de Florii, le-a mulţumit tuturor celor care i-au transmis gândurile lor bune de ziua onomastică și a spus ce cadou și-ar dori în acest an.

„În Duminica Floriilor, vă doresc tuturor multă sănătate şi încredere. Iar celor care vă serbaţi onomastica, la mulţi ani! Ştiu că aveţi nevoie de speranţă, după un an de pandemie.

Dar speranţa noastră, a tuturor, trebuie să fie vaccinarea. Pe asta ne bazăm! Nu avem altă soluţie. Mulţumesc tuturor pentru gândurile voastre bune. Cum am spus şi la ziua mea de naştere, cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate. Şi primul pas este să atingem ţinta de 10 milioane de români vaccinaţi până la 1 august”, a scris Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Deniile 2021. Ce sunt deniile din Săptămâna Mare

Românii ortodocşi sărbătoresc astăzi Floriile.
Cu ziua de Florii începe ultima săptămână a Postului Paştelui – Săptămâna Patimilor, în care credincioşii se pregătesc să întâmpine sărbătoarea Învierii lui Iisus Hristos.

Ce mesaje de Florii a primit premierul Florin Cîțu

În sutele de comentarii postate la mesajul premierului, românii au listat „cadourile” pe care și le doresc de la actuala guvernare- între altele, înlăturarea căpușelor de la banul public, oprirea jefuirea companiilor de stat, renunarea la unii miniștri slabi, puși pe scandal.

Premierul Florin Citu s-a vaccinat public la începutul lunii februarie 2021[Sursa foto: Facebook / Florin Citu]

Redăm mai jos câteva dintre mesajele primite de Florin Cîțu după transmiterea mesajului public de Florii:

– Cel mai frumos cadou de florii pe care îl puteți face este să depolitizați/înlăturarati căpușele PNL de la banul public- Marius F

– „La Multi Ani fericiti si sanatosi! ar fi bine sa stapanim si arta compromisului. Cu masca in apa, aer liber si pe plaja, nu puteti convinge prea multi oameni de logica si argumentele stiintifice ale guvernului.

De Florii, faceti-va cadou o gura de oxigen natural si inspirati la liber parfumul florilor de aprilie. Pentru sanatatea emotionala a Dvs. si a celor din jur”- Cornelia S.

– „Exact. E nevoie de speranta. Ca sa nu se aleaga praful de bruma asta de speranta poate va opriti din a fi pesedisti. Va opriti din numirea incompetentilor penelisti in posturi unde e nevoie de studii si experienta.

Va opriti din jefuirea companiilor de stat prin indemnizatii exorbitante date membrilor din consilii tot membri pnl ori membri ai familiilor de membri pnl mai ales ca multi deja sunt salariati ai statului. Si nu mai lasati marile companii sa faca legea cum se intampla acum cu garantia la ambaljele returnabile. Si nu va mai asociati cu sindicate mafiote. Si…din astea…daca tot vorbiti de speranta.La multi ani!”- Stefan C

– „La multi ani de ziua numelui.

Forta si sanatate. Sper ca prin implicare si intelepciune sa faceti fata acestei guvernari a dreptei (poate cea mai dificila din ultimii 30 de ani: ministri slabi, pusi pe scandal, etc.) in care am investit multe sperante. Succes!”- N.Roibu 

– „Speranta este sa revenim la normal. Sa renuntam la masca in aer liber in locuri putin aglomerate si pe plaja. Asta e o avetatie uriasa”- Stella C

– „La mulți ani! Si Autostrada A8! Băgați și autostrada noastră in planurile dvs.”- Mihaela N.

[ad_2]

Citește mai mult..