VIDEO – Medic găsit mort în camera de gardă, la Constanța

[ad_1]

O doctoriță de la un spital privat din Constanța a fost găsită moartă în camera de gardă. Medicii care au intervenit nu au mai avut nicio şansă să o salveze pe tânăra de 38 de ani.


In articol:


Descoperirea șocantă a medicului găsit decedat în camera de gardă a spitalului a fost făcută la ora 11. La fața locului a ajuns un echipaj de Terapie Intensivă mobilă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, însă medicii au constat din păcate decesul medicului.

Citeste si: Țara îngenuncheată de virusul ucigaș. Un nou record mondial a fost stabilit azi de India (VIDEO)


Cine este medicul găsit decedat în camera de gardă 

Din primele informații ar fi vorba despre o femeie de 38 de ani, iar anchetatorii iau in calcul doua ipoteze care ar fi putut cauza decesul medicului: gradul de epuizare fizica și psihică de la munca sau chiar cea a sinuciderii deoarece în ultima vreme se afla intr-o stare de depresie avansată.

Potrivit surselor, femeia a intrat de gardă la ora 20:00 fără sa prezinte vreo problemă vizibilă.
Până atunci însă, ancheta este în plină desfășurare și se cercetează intens cazul pentru a putea stabili cu exactitate cauza.

Pâna la ora actuala, conducerea spitalului nu a vrut sa facă nicio declarație cu privire la tragicul eveniment.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook,  spitalul privat din Constanța a anunțat  că medicul decedat este  Chircu Loredana, de 38 de ani, medic specialist Medicina Internă.

Aceasta a intrat de gardă la ora 20:00 fără sa prezinte vreo problemă vizibilă. Pe tot parcursul gărzii a avut două consultații. Dispariția fulgerătoare a colegei noastre ne-a marcat pe toți și suntem alături de familia îndoliată„, au transmis cei de la Heka Hospital.

Medicul Chircu Loredana, de 38 de ani, era specialist în Medicina Internă, era căsătorită și avea un copil.[Sursa foto: Facebook]

[ad_2]

Citește mai mult..