Cât se câștigă pe camera web: o fată din București își împărtășește cifrele reale ale veniturilor sale



În 2020, când literalmente întreaga lume a intrat online din cauza pandemiei, mulți oameni au început să caute oportunități de muncă online și au descoperit sfera camerei web.

Am decis să aflăm cât de mult se poate câștiga pe un site cu cameră web și am găsit o poveste reală a lui Ana din București. Ea vorbește sincer despre venitul ei și chiar oferă cifre exacte.

Ana este activă pe Instagram, iar ea a spus recent abonaților săi despre câștigurile sale pe BongaCams și chiar a postat o fotografie a unui cec în valoare de 8,296.03 euro timp de o lună.

Suma este de câteva ori mai mare decât salariul mediu din țară și nu este surprinzător, deoarece datorită autoizolării în masă, site-urile de camere web au devenit și mai populare în întreaga lume.

De asemenea, ea împărtășește ocazional sfaturi utile în povestirile sale:

– Cum să vă creșteți câștigurile și popularitatea;

– Cum să vă asigurați că utilizatorii din România nu vă văd transmisiile;

– Ce alte modalități de a câștiga bani pe sunt pe BongaCams etc.

Una dintre postările ei a adunat un număr mare de aprecieri. Ana a spus că a câștigat 1,228 euro într-o zi! „Mulțumesc, BongaCams!!!  Mulțumesc tuturor celor care urmăresc emisiunile mele și îmi fac fiecare zi mai fericită! Vă ador!„— spune legenda pe care a scris-o pentru fotografie.

Ea început să călătorească activ în timp ce lucra la BongaCams, iar acum postează fotografii uimitor de frumoase și face povești din locuri exotice pe care reușește să le viziteze.

„Dacă cineva mi-ar fi spus acum șase luni cât de brusc s-ar schimba viața mea, nu l-aș fi crezut!„— a scris pe Instagram.

Multe exemple similare pot fi găsite. Toate acestea dovedesc că camera web este una dintre cele mai profitabile surse de venit astăzi

Mulți sunt de acord că BongaCams oferă nu doar stabilitate, ci și un sentiment de libertate. Puteți transmite de oriunde, chiar și de pe un telefon mobil, în timp ce câștigați bani în orice moment.

Nu există cerințe speciale, cu excepția vârstei minime de 18 ani, astfel încât să puteți începe să lucrați în orice moment.

Oricât ar parea de paradoxal, pandemia a ajutat multe fete să vadă noi oportunități și a dezvăluit potențialul uriaș al site-urilor de camere web, care vă permit să câștigați bani excelenți fără a pleca de acasă.



Citește mai mult..