Ludovic Orban: „Ne înclinăm, cu respect, în faţa veteranilor de război care reprezintă pentru societatea românească un model pentru generaţiile viitoare”


Ludovic Orban a făcut noi declarații. Politicianul și-a exprimat cu ocazia Zilei Veteranului de Război, recunoştinţa faţă de sacrificiile şi devotamentul celor care au făcut o prioritate din slujirea drapelului naţional. Orban a arătat că eroismul lor reprezintă un exemplu.


In articol:


Orban a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Veteranului de Război. Liderul PNL și-a exprimat respectul față de oamenii care au luptat pentru țară.

Citeste si: Ludovic Orban a vorbit aseară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre încercările de-a lungul vieții și sprijinul necondiționat primit de la mamă și soție: „Nu am fost un răsfățat al sorții!”


Ce a transmis Ludovic Orban

„Ne sărbătorim, astăzi, veteranii de război, în semn de recunoştinţă pentru toţi militarii români care au luptat, în istoria României, pentru suveranitatea şi integritatea teritorială a ţării noastre. Pentru noi, toţi, eroismul veteranilor de război reprezintă un exemplu.

Într-o zonă în care provocările în domeniul securităţii se înmulţesc de la an la an, România a devenit un important furnizor de securitate în regiunea Mării Negre şi îşi îndeplineşte cu responsabilitate angajamentele asumate ca aliat şi membru al comunităţii internaţionale.”,
a zis Orban.

Citeste si: Ludovic Orban spune câți bani are ”Am trăit din leafa pe care am avut-o” Dezvăluiri despre averea lui, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Liderul PNL – Ludovic Orban.[Sursa foto: Facebook]

Preşedintele Camerei Deputaţilor a adăugat: „Îmi exprim recunoştinţa faţă de sacrificiile şi devotamentul veteranilor care au făcut o prioritate din slujirea drapelului naţional, dar şi faţă de cei care îşi desfăşoară activitatea, în prezent, în teatrele de operaţii din afara ţării, cu profesionalism şi demnitate.
Le onorăm sacrificiul şi ne exprimăm întreaga recunoştinţă faţă de toţi militarii care au apărat şi continuă să apere, cu propriile vieţi, libertatea acestei ţări.

Citeste si: Orban, anunț despre decontarea transportului şcolar: „Trebuie emise normele metodologice”

La 17 ani de la intrarea României în NATO, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, nu pot să nu remarc importanţa consensului politic atunci când ne propunem, ca ţară, obiective majore, care fac din România un partener de încredere nu doar în relaţia cu organizaţiile internaţionale, ci şi pentru cetăţenii acestei ţări.”

„Cu ocazia Zilei Veteranilor, îmi exprim preţuirea şi recunoştinţa faţă de faptele de vitejie ale militarilor români. Ne înclinăm, cu respect, şi în faţa veteranilor din al doilea Război Mondial, care reprezintă pentru societatea românească un model pentru generaţiile viitoare şi îi omagiem pe cei care şi-au pierdut viaţa în luptă. Le transmit veteranilor români întreaga recunoştinţă, multă sănătate şi La Mulţi Ani!”, a scris Ludovic Orban joi pe Facebook.

Citeste si: Ludovic Orban, reacție dură după protestele împotriva restricțiilor impuse de autorități: „Ce ar trebui? Să moară mai mulţi?”Citește mai mult..