Ce concurentă de la Puterea Dragostei îi face declarații neașteptate lui Comănici? „Eu te iubesc!”

[ad_1]

În această săptămână, o nouă concurentă a intrat în casa Puterea Dragostei, iar atmosfera din casa Puterea dragostei se mai linistise. Însă, noi conflicte au luat amploare. Se pare că ediția de astăzi a emisiunii Puterea dragostei îi va surpinde pe fanii reality-show-ului.


In articol:


Jignirile si certurile sunt la ordinea zilei in casa Puterea dragostei, însă concurentii uită faptul că scopul lor în casa este de a-și găsi un partener de viață și nu pentru a isca conflicte.

O concurentă i-a făcut o declarație șoc lui Cristian Comânici: „Eu te iubesc!”

In editia de astăzi, atmosfera în casa iubirii pare linistita, însă nu durează mult si concurenții încep să se critice. Unii dintre concurenti încep să facă glume pe seama altora.

Cristian Comanici începe să le tachineze și să le provoace pe Mariana si Maria, intrebandu-le daca urmează sa plece impreuna la Chisinau.
Însă Mariana ia atitudine și îi răspunde ironic.

Ce concurentă de la Puterea Dragostei îi face declarații neașteptate lui Comănici? „Eu te iubesc!”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, în pragul despărțirii? „Și acum nu mai sunt, nu..?!”

Comanici: „Nu va duceti amandoua la Chisinau?”

Mariana: „Ti s-a urcat adrenalina la cap? Deja… amandoua… nu stiu ce…!”

Adriana intervine în discuția lui Comanici cu Mariana si face declaratie soc de dragoste pentru acesta și îi suprinde pe toți cei din casă.

Comănici rămâne fără cuvinte pentru o clipă.

Ce concurentă de la Puterea Dragostei îi face declarații neașteptate lui Comănici? „Eu te iubesc!”[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Comanici, da eu te iubesc! Tu nu ma iubesti?”, afirmă Adriana.

Citeste si: Cum arată Andra Volos de la Puterea Dragostei după operație. Cum se simte aceasta acum

Ce se întâmplă cu Radu în ediția de astăzi? De ce părăsește concurentul, platoul emisiunii?

Radu pare că este foarte dezamagit in ultimul timp de toate fetele pe care a incercat sa le cucereasca.

În ediția de azi, tânărul iese din platou, nervos și cu lacrimi în ochi, din cauza dezamăgirilor în dragoste de care a avut parte până acum în casa iubirii.

Ce concurentă de la Puterea Dragostei îi face declarații neașteptate lui Comănici? „Eu te iubesc!”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Acesta realizeaza faptul ca Ayda nu l-a pacut niciodata si observă că nici Amira nu ar vrea să-l cunoască. Radu varsa lacrimi amare și încearca sa se calmeze în afara platoului emisiunii, departe de ochii concurenților.

„Nu vreau sa aduc in emisiune ceva ce nu vreau!”, spune Radu.

În a doua parte a emisiunii de astzăi, Ayda ii spune in fata ca n-a vrut decat sa isi bata joc de el și ca niciodata nu l-a placut.

Citeste si: Marinescu de la Puterea Dragostei, din nou îndrăgostit? Ce declarații șoc a făcut concurentul?

[ad_2]

Citește mai mult..