„Dacă nu vă conformați acum, o să închidem Vama și nu o mai prindeți vara asta”



Polițiștii au oprit o petrecere, pe plaja din Vama Veche. După ce anul trecut nu au putut ajunge în stațiunea lor preferată din cauza carantinei, turiștii încearcă acum să revină la vechile obiceiuri. Odată cu lăsarea serii au pornit o petrecere ca pe vremuri, dar distracția nu a durat mult.

Cum s-a lăsat seara, turiștii au dat startul la distracție pe plaja din Vama Veche. Regulile de distanțare fizică și măstile de protecție nici nu au mai contat când muzica răsuna la apus.

După câteva ore, pe plajă au apărut politiștii, iar petrecerea s-a terminat.

Polițist: Masca de protecție, închide boxa, da, te rog, mai încet. Dacă nu vă conformați acum, o să închidem Vama și nu o mai prindeți vara asta.

Unii dintre cei care încercau să încalce regulile au sfidat, cu câteva ore mai devreme, și vremea. Au făcut baie în mare, deși apa este foarte rece.

-Mi-a lipsit foarte mult. E prima ieșire după un an de zile pe care reușim să o facem. Atmosfera e super, ne relaxăm dupa un an de chin. De la 16 ani vin în fiecare an. Anul trecut a fost prima oară când nu am reușit să vin. Reluăm tradiția.

Unii dintre turiști spun că de Paște vor fi totuși acasă, în familie.

-Azi stăm la mare și mâine ne întoarcem acasă pentru Paște. Vama e Vamă de 1 mai și Paștele mâine în familie.

-Paștele acasă cu familia, cu copiii. Mai liniștit.

Alții sunt pregătiți să sărbătorească la malul mării.

-Am adus ouă, cozonac, șampanie. Abia așteptăm să bem o șampanie de Paști.

Editor : M.B.



Citește mai mult..