Ambasada SUA din Bucureşti vinde aragaze, autovehicule şi maşini de spălat. Se acceptă doar plata în lei

[ad_1]

Ambasada SUA din București anunţă organizarea unei licitații online pentru vânzarea unor bunuri aflate în proprietatea guvernului SUA. Printre acestea se află autovehicule, piese de mobilier, echipamente IT, consumabile şi electrocasnice (aragaze, cuptoare cu microunde sau maşini de spălat).

Licitaţia va începe joi, 27 mai, la ora 8:30 AM, până duminică, 30 mai 2021, la ora 17.

„Programul în care puteți inspecta personal autovehiculele este între orele 9:00 – 16:00, joi, 27 mai și vineri, 28 mai. Vizionările vor avea loc la poarta de serviciu a Ambasadei”, se arată într-un comunicat postat de ambasada SUA în România.

Ofertele se pot face doar în lei, iar plățile vor fi acceptate doar prin depunerea sumei datorate pentru articolele câștigate în contul bancar al ambasadei.

Americanii mai anunță că acceptă doar plăți în RON, iar obiectele cîștigate la licitație vor fi ridicate de la poarta ambasadei.

„Câștigătorii vor fi anunțați online pe site-ul licitației și vor avea la dispoziție trei zile, 31 mai, 1 și 2 iunie 2021, pentru a depune suma datorată. Câștigătorul trebuie să își ridice obiectul câștigat luni, 7 iunie sau marți, 8 iunie 2021, în intervalul orar 8:30 – 16:00, la poarta de serviciu a Ambasadei, de pe bulevardul Dr. Liviu Librescu nr. 4-6, sector 1, București”, precizează organizatorii licitației.

Postarea a stârnit numeroase comentarii pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA:

„Aduceți o mașină de spălat gratis(cu microfoane cu tot–nu mă deranjaza ), care e in stare sa spele și să stoarcă automat.Ofer in schimb o mașină de spălat fara storcător din epoca Ceauşescu (stricată)”, se arată într-un comentariu. „Hard diskurile, vă rog”, se precizează în alt comentariu postat pe pagina de Facebook a ambasadei americane în România.

Editor : M.L.

[ad_2]

Citește mai mult..